Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kütahya ikinci yarının ilk mağlubiyetini Nevşehir Belediyespor karşısında aldı

SPOR 03.04.2023 - 11:54, Güncelleme: 03.04.2023 - 11:54
 

Kütahya ikinci yarının ilk mağlubiyetini Nevşehir Belediyespor karşısında aldı

TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor, Kütahyaspor’a ikinci yarının ilk mağlubiyetini kendi saha ve seyircisi önünde yaşatan takım oldu.
  TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor play-off yolunda emin adımlarla ilerlerken son olarak hafta sonunda Belediye Kütahyaspor’u kendi saha ve seyircisi önünde 2-0 mağlup etti. Nevşehir Belediyespor aldığı 2-0 galibiyet sonrasında da Belediye Kütahyaspor’a ikinci yarının ilk mağlubiyetini yaşatan takım olması dikkatlerden kaçmadı. Belediye Kütahyaspor Nevşehir Belediyespor mücadelesi öncesine kadar 4 galibiyet 4 beraberlik alırken Nevşehir Belediyespor karşısında ise sahadan 2-0 mağlubiyet ile ayrıldı.   İşte Kütahyaspor’un ikinci yarı maçları Yomraspor: 1 Belediye Kütahyaspor: 1 Belediye Kütahyaspor: 1 Amasyaspor FK: 1 Ağrı 1970 Spor: 1 Belediye Kütahyaspor: 1 Belediye Kütahyaspor: 4 Çatalcaspor: 1 52 Orduspor: 1 Belediye Kütahyaspor: 2 Belediye Kütahyaspor: 1 Yeni Mersin İdmanyurdu: 1 Belediye Küyahyaspor: 3 Edirnespor: 2 Elazığspor: 0 Belediye Kütahyaspor: 1 Belediye Kütahyaspor: 0 Nevşehir Belediyespor: 2    
TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor, Kütahyaspor’a ikinci yarının ilk mağlubiyetini kendi saha ve seyircisi önünde yaşatan takım oldu.

 

TFF 3. Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor play-off yolunda emin adımlarla ilerlerken son olarak hafta sonunda Belediye Kütahyaspor’u kendi saha ve seyircisi önünde 2-0 mağlup etti.

Nevşehir Belediyespor aldığı 2-0 galibiyet sonrasında da Belediye Kütahyaspor’a ikinci yarının ilk mağlubiyetini yaşatan takım olması dikkatlerden kaçmadı. Belediye Kütahyaspor Nevşehir Belediyespor mücadelesi öncesine kadar 4 galibiyet 4 beraberlik alırken Nevşehir Belediyespor karşısında ise sahadan 2-0 mağlubiyet ile ayrıldı.

 

İşte Kütahyaspor’un ikinci yarı maçları

Yomraspor: 1 Belediye Kütahyaspor: 1

Belediye Kütahyaspor: 1 Amasyaspor FK: 1

Ağrı 1970 Spor: 1 Belediye Kütahyaspor: 1

Belediye Kütahyaspor: 4 Çatalcaspor: 1

52 Orduspor: 1 Belediye Kütahyaspor: 2

Belediye Kütahyaspor: 1 Yeni Mersin İdmanyurdu: 1

Belediye Küyahyaspor: 3 Edirnespor: 2

Elazığspor: 0 Belediye Kütahyaspor: 1

Belediye Kütahyaspor: 0 Nevşehir Belediyespor: 2

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.