Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kurşunlu camii ne zaman ibadete açılacak?

NEVŞEHİR 19.08.2021 - 12:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kurşunlu camii ne zaman ibadete açılacak?

İki yılı aşkın bir zamandır restorasyon çalışmaları nedeniyle ibadete kapalı bulunan Kurşunlu Camiinin ne zaman tekrar ibadete açılacağı konusu belirsizliğini koruyor.
  NEVŞEHİR(MHA) İki yılı aşkın bir zamandır restorasyon çalışmaları nedeniyle ibadete kapalı bulunan Kurşunlu Camiinin ne zaman tekrar ibadete açılacağı konusu belirsizliğini koruyor.   Nevşehir il merkezindeki en önemli tarihi eserlerden biri de olan Kurşunlu Camiinin restorasyon çalışmalarının büyük bir bölümünün tamamlandığı belirtilmişti. Ancak camiinin ne zaman tekrar ibadete açılabileceği konusunda tam bir tarih açıklayan olmadı.     Geçtiğimiz günlerde AK Partili Nevşehir Milletvekillerinin de zaman zaman ziyaret eder çalışmalarla ilgili bilgiler aldıkları kurşunlu çevresinde de düzenleme çalışmalarının yapıldığı gözleniyor.  
İki yılı aşkın bir zamandır restorasyon çalışmaları nedeniyle ibadete kapalı bulunan Kurşunlu Camiinin ne zaman tekrar ibadete açılacağı konusu belirsizliğini koruyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) İki yılı aşkın bir zamandır restorasyon çalışmaları nedeniyle ibadete kapalı bulunan Kurşunlu Camiinin ne zaman tekrar ibadete açılacağı konusu belirsizliğini koruyor.

 

Nevşehir il merkezindeki en önemli tarihi eserlerden biri de olan Kurşunlu Camiinin restorasyon çalışmalarının büyük bir bölümünün tamamlandığı belirtilmişti. Ancak camiinin ne zaman tekrar ibadete açılabileceği konusunda tam bir tarih açıklayan olmadı.  

 

Geçtiğimiz günlerde AK Partili Nevşehir Milletvekillerinin de zaman zaman ziyaret eder çalışmalarla ilgili bilgiler aldıkları kurşunlu çevresinde de düzenleme çalışmalarının yapıldığı gözleniyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.