Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kuran kursunda yıl sonu programı düzenlendi

İLÇELER 19.06.2023 - 10:44, Güncelleme: 19.06.2023 - 10:44
 

Kuran kursunda yıl sonu programı düzenlendi

NEVŞEHİR(MHA) Avanos Ahmet Hamdi Akseki 4 6 yaş Kuran Kursu'nda eğitim gören 26 öğrencinin katılımıyla yıl sonu programı düzenlendi.
Program Avanos İlçe Müftüsü Harun Özkan'ın konuşmasıyla başladı. Özkan 4-6 yaş Kuran Kurslarının çocukları çekirdekten yetiştirmek için önemli bir fırsat olduğunu belirterek kurslar hakkında bilgi verdi.  Programda öğrenciler gül rondu gösterisi, ilahiler ve sure okumalarıyla öğrendikleri bilgileri sergilediler. Devamında yıl boyunca yapılan etkinlikler ve faaliyetlerden oluşan video gelen misafirler tarafından izlendi.  Hatim yapan öğrencilere kupa verilerek tüm öğrencilere karne ve hediye takdimi yapıldı. Yaklaşık 60 kişinin katıldığı program pasta ikramı ile sona erdi. 
NEVŞEHİR(MHA) Avanos Ahmet Hamdi Akseki 4 6 yaş Kuran Kursu'nda eğitim gören 26 öğrencinin katılımıyla yıl sonu programı düzenlendi.

Program Avanos İlçe Müftüsü Harun Özkan'ın konuşmasıyla başladı. Özkan 4-6 yaş Kuran Kurslarının çocukları çekirdekten yetiştirmek için önemli bir fırsat olduğunu belirterek kurslar hakkında bilgi verdi. 

Programda öğrenciler gül rondu gösterisi, ilahiler ve sure okumalarıyla öğrendikleri bilgileri sergilediler. Devamında yıl boyunca yapılan etkinlikler ve faaliyetlerden oluşan video gelen misafirler tarafından izlendi. 

Hatim yapan öğrencilere kupa verilerek tüm öğrencilere karne ve hediye takdimi yapıldı. Yaklaşık 60 kişinin katıldığı program pasta ikramı ile sona erdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.