Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

KÜN Rektörü Karasar, Vali Fidan’ı ziyaret etti

GÜNCEL 18.08.2023 - 13:48, Güncelleme: 18.08.2023 - 13:48
 

KÜN Rektörü Karasar, Vali Fidan’ı ziyaret etti

Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Hasan Karasar, Nevşehir Valisi Ali Fidan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
  Cumhurbaşkanlığı Valiler Kararnamesi ile Nevşehir Valisi olarak atanan Vali Ali Fidan’a hayırlı olsun ziyaretleri başladı. Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Hasan Karasar dün itibarıyla görevine başlayan Nevşehir Valisi Ali Fidan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Karasar ziyarette Kapadokya Üniversitesi hakkında da Vali Fidan’a bilgiler verirken yeni görevinin hayırlı olmasını diledi. Vali Fidan ise KÜN Rektörü Karasar’a nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti.
Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Hasan Karasar, Nevşehir Valisi Ali Fidan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Cumhurbaşkanlığı Valiler Kararnamesi ile Nevşehir Valisi olarak atanan Vali Ali Fidan’a hayırlı olsun ziyaretleri başladı. Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Hasan Karasar dün itibarıyla görevine başlayan Nevşehir Valisi Ali Fidan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Karasar ziyarette Kapadokya Üniversitesi hakkında da Vali Fidan’a bilgiler verirken yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.

Vali Fidan ise KÜN Rektörü Karasar’a nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.