Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kulüplerarası büyükler masa tenisi müsabakaları başladı

SPOR 01.06.2023 - 19:41, Güncelleme: 01.06.2023 - 20:26
 

Kulüplerarası büyükler masa tenisi müsabakaları başladı

Türkiye masa tenisi federasyonu tarafından organize edilen kulüpler arası büyükler masa tenisi müsabakaları açılış seremonisi ile başladı.
  Türkiye masa tenisi federasyonu tarafından organize edilen kulüpler arası büyükler masa tenisi müsabakaları açılış seremonisi ile başladı. Gençlik ve spor il müdürlüğünün Gençlik merkezi salonunda düzenlenen organizasyona 6 sı erkek 3 ü de kadın olmak üzere toplamda 9 kulüp yer alıyor. Oldukça çekişmeli müsabakalarla başlayan kulüplerarası büyükler masa tenisi müsabakalarında dereceye giren kulüpler 23 – 25 Haziran 2023 tarihinde Ankara’da yapılacak olan terfi yarışmalarında Nevşehir’i temsil edecek.
Türkiye masa tenisi federasyonu tarafından organize edilen kulüpler arası büyükler masa tenisi müsabakaları açılış seremonisi ile başladı.

 

Türkiye masa tenisi federasyonu tarafından organize edilen kulüpler arası büyükler masa tenisi müsabakaları açılış seremonisi ile başladı. Gençlik ve spor il müdürlüğünün Gençlik merkezi salonunda düzenlenen organizasyona 6 sı erkek 3 ü de kadın olmak üzere toplamda 9 kulüp yer alıyor.

Oldukça çekişmeli müsabakalarla başlayan kulüplerarası büyükler masa tenisi müsabakalarında dereceye giren kulüpler 23 – 25 Haziran 2023 tarihinde Ankara’da yapılacak olan terfi yarışmalarında Nevşehir’i temsil edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.