Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, Nevşehir’e geliyor

TURİZM 04.08.2023 - 22:12, Güncelleme: 04.08.2023 - 22:12
 

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, Nevşehir’e geliyor

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 1.Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali’nin açılış programına katılmak üzere Nevşehir’e geliyor.
  Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından bu yıl ilki düzenlenecek olan Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali yarın başlıyor. 13 Ağustos tarihine kadar devam edecek olan Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali’nin açılışına katılmak üzere Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy yarın Nevşehir’e geliyor. Bakan Ersoy festival öncesinde sabah 10.30’da basın toplantısı düzenleyecek. Bakan Ersoy basın toplantısının ardından ise festival kapsamındaki etkinlik alanlarında incelemede bulunacak. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy daha sonra ise Meryem Ana Kilisesi, Kapadokya Üniversitesi Fabrika yerleşkesi ve Güray Müze’de açılacak olan sergileri ziyaret edecek.
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 1.Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali’nin açılış programına katılmak üzere Nevşehir’e geliyor.

 

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından bu yıl ilki düzenlenecek olan Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali yarın başlıyor. 13 Ağustos tarihine kadar devam edecek olan Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali’nin açılışına katılmak üzere Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy yarın Nevşehir’e geliyor. Bakan Ersoy festival öncesinde sabah 10.30’da basın toplantısı düzenleyecek. Bakan Ersoy basın toplantısının ardından ise festival kapsamındaki etkinlik alanlarında incelemede bulunacak.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy daha sonra ise Meryem Ana Kilisesi, Kapadokya Üniversitesi Fabrika yerleşkesi ve Güray Müze’de açılacak olan sergileri ziyaret edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.