MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kozaklı’da sanayi caminin temel atma töreni düzenlendi

İLÇELER 25.03.2019 - 23:30, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kozaklı’da sanayi caminin temel atma töreni düzenlendi

Kozaklı Sanayi Sitesi esnaflarının ibadetlerini yerine getirebilmeleri için Sanayi Camii’nin temeli, dualarla atıldı.
  Kozaklı’da düzenlenen temel atma törenine MHP MYK üyesi Mehmet Varol, MHP İl Başkanı İlhan Kaya, Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin Güven ve çok sayıda vatandaş katıldı.   Esnafların 30 yıldır beklediği tapu sorununu çözerek vatandaşları büyük belirsizlikten kurtaran Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin Güven, Merkez Camii’ni tamamladıktan sonra şimdi de Sanayi Camii’nin temelini attı.   Sanayi Camii’nin temel atma töreninde konuşan Başkan Güven, “Allah’ın izni ve siz değerli Kozaklılı hemşehrilerimizin desteğiyle Merkez Camii gibi bu camiimizde kısa zamanda tamamlanacaktır. Emeği geçenlerden Allah razı olsun” dedi.
Kozaklı Sanayi Sitesi esnaflarının ibadetlerini yerine getirebilmeleri için Sanayi Camii’nin temeli, dualarla atıldı.

 

Kozaklı’da düzenlenen temel atma törenine MHP MYK üyesi Mehmet Varol, MHP İl Başkanı İlhan Kaya, Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin Güven ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Esnafların 30 yıldır beklediği tapu sorununu çözerek vatandaşları büyük belirsizlikten kurtaran Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin Güven, Merkez Camii’ni tamamladıktan sonra şimdi de Sanayi Camii’nin temelini attı.

 


Sanayi Camii’nin temel atma töreninde konuşan Başkan Güven, “Allah’ın izni ve siz değerli Kozaklılı hemşehrilerimizin desteğiyle Merkez Camii gibi bu camiimizde kısa zamanda tamamlanacaktır. Emeği geçenlerden Allah razı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.