Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kozaklı halkı Rasim Arı’yı kucakladı

SİYASET 02.05.2023 - 17:03, Güncelleme: 02.05.2023 - 17:16
 

Kozaklı halkı Rasim Arı’yı kucakladı

İYİ Parti Nevşehir milletvekili adayı Rasim Arı, seçim çalışmalarına Kozaklı ilçesinde devam ederken Kozaklı’da vatandaşlar Arı’ya yoğun ilgi gösterdi.
  İYİ Parti Nevşehir milletvekili adayı Rasim Arı seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. İYİ Parti milletvekili adayı Rasim Arı seçim çalışmalarına Kozaklı ile devam ederken Kozaklı’da esnaf ve vatandaşlar Arı’ya büyük ilgi göstermesi dikkatlerden kaçmadı. İYİ Parti Nevşehir milletvekili adayı Rasim Arı açıklamasında, “ 14 Mayıs seçimlerine kısa bir süre kaldı. Görüyoruz ki Kozaklı halkı kararını çoktan vermiş. Kozaklı ilçesinde bizlere ilgi gösteren bizleri kucaklayan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Ben buradan Kozaklı halkına söz veriyorum. Seçimden seçime gelen bir siyasetçi olmayacağım. Ben 7 gün 24 saat sizlerin emrinde olacağım. Buna hiç kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.    
İYİ Parti Nevşehir milletvekili adayı Rasim Arı, seçim çalışmalarına Kozaklı ilçesinde devam ederken Kozaklı’da vatandaşlar Arı’ya yoğun ilgi gösterdi.

 

İYİ Parti Nevşehir milletvekili adayı Rasim Arı seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. İYİ Parti milletvekili adayı Rasim Arı seçim çalışmalarına Kozaklı ile devam ederken Kozaklı’da esnaf ve vatandaşlar Arı’ya büyük ilgi göstermesi dikkatlerden kaçmadı.

İYİ Parti Nevşehir milletvekili adayı Rasim Arı açıklamasında, “ 14 Mayıs seçimlerine kısa bir süre kaldı. Görüyoruz ki Kozaklı halkı kararını çoktan vermiş. Kozaklı ilçesinde bizlere ilgi gösteren bizleri kucaklayan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Ben buradan Kozaklı halkına söz veriyorum. Seçimden seçime gelen bir siyasetçi olmayacağım. Ben 7 gün 24 saat sizlerin emrinde olacağım. Buna hiç kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.