Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

KHA ve Lale Haber olarak Nevşehir Belediyespor maçında 500 bilet alıyoruz

SPOR 19.05.2023 - 23:15, Güncelleme: 19.05.2023 - 23:15
 

KHA ve Lale Haber olarak Nevşehir Belediyespor maçında 500 bilet alıyoruz

TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden ve normal sezonun son maçında Eskişehirspor’u konuk edecek olan Nevşehir Belediyespor’un maçı öncesinde Kapadokya Haber Ajansı ve Lale Haber olarak 500 bilet alıyoruz.
  Nevşehir Belediyespor yönetimi sezonun son maçında play-off maçı öncesinde Nevşehir Belediyespor taraftarlarının desteğini almak için yarın Gazi Stadyumunda oynanacak olan Eskişehirspor maçı öncesinde bilet fiyatlarını 1 liradan satışa çıkardığını açıkladı. Kapadokya Haber Ajansı ve Lale Haber olarak yarın oynanacak olan karşılaşma öncesinde 500 bilet alarak Nevşehir Belediyespor karşılaşmasını izlemek isteyen futbolseverlere biletleri hediye ediyoruz. CS Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Sağlamdin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Kapadokya Haber Ajansı ve Lale Haber olarak yarın oynanacak olan Nevşehir Belediyespor-Eskişehirspor karşılaşması öncesinde 500 bilet alıyoruz” dedi. Sağlamdin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise AK Parti Nevşehir milletvekilleri Süleyman Özgün, Emre Çalışkan ve MHP milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç’ı da bilet almaya davet etmesinin ardından AK Parti Nevşehir milletvekilleri Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan da Nevşehir Belediyespor-Eskişehirspor maçında 500’er bilet aldıklarını paylaştı.  
TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden ve normal sezonun son maçında Eskişehirspor’u konuk edecek olan Nevşehir Belediyespor’un maçı öncesinde Kapadokya Haber Ajansı ve Lale Haber olarak 500 bilet alıyoruz.

 

Nevşehir Belediyespor yönetimi sezonun son maçında play-off maçı öncesinde Nevşehir Belediyespor taraftarlarının desteğini almak için yarın Gazi Stadyumunda oynanacak olan Eskişehirspor maçı öncesinde bilet fiyatlarını 1 liradan satışa çıkardığını açıkladı. Kapadokya Haber Ajansı ve Lale Haber olarak yarın oynanacak olan karşılaşma öncesinde 500 bilet alarak Nevşehir Belediyespor karşılaşmasını izlemek isteyen futbolseverlere biletleri hediye ediyoruz.

CS Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Sağlamdin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “ Kapadokya Haber Ajansı ve Lale Haber olarak yarın oynanacak olan Nevşehir Belediyespor- Eskişehirspor karşılaşması öncesinde 500 bilet alıyoruz” dedi.

Sağlamdin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise AK Parti Nevşehir milletvekilleri Süleyman Özgün, Emre Çalışkan ve MHP milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç’ı da bilet almaya davet etmesinin ardından AK Parti Nevşehir milletvekilleri Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan da Nevşehir Belediyespor- Eskişehirspor maçında 500’er bilet aldıklarını paylaştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.