Sitenin sağında bir giydirme reklam

KHA personeli 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde Nems Kafede bir araya geldi

NEVŞEHİR 10.01.2022 - 23:52, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

KHA personeli 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde Nems Kafede bir araya geldi

Kapadokya Haber Ajansı Genel Müdürü Coşkun Sağlamdin ve KHA çalışanları 10 Ocak Çalışan Gazeteciler dolayısıyla Nems kafede bir araya geldi.
      Kapadokya Haber Ajansı Genel Müdürü Coşkun Sağlamdin ve KHA personelleri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Nevşehir Nissara AVM’de hizmet veren Nems kafede bir araya geldi.   KHA Genel Müdürü Coşkun Sağlamdin; 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutlarken Kapadokya Haber Ajansı olarak Nevşehir’imizi ve Kapadokya bölgemizi Türkiye’de daha üst sıralara taşıyabilmek için birlik ve beraberlik içerisinde taşıyacağımızdan kimsenin en küçük şüphesi bulunmasın açıklamasında bulundu. Gece pasta kesimi ile sona erdi. Sağlamdin Nems Kafe işletmecisi Mustafa Çiçekli ve çalışanlarına da ilgilerinden  dolayı teşekkür etti.
Kapadokya Haber Ajansı Genel Müdürü Coşkun Sağlamdin ve KHA çalışanları 10 Ocak Çalışan Gazeteciler dolayısıyla Nems kafede bir araya geldi.

 

 

 

Kapadokya Haber Ajansı Genel Müdürü Coşkun Sağlamdin ve KHA personelleri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Nevşehir Nissara AVM’de hizmet veren Nems kafede bir araya geldi.

 

KHA Genel Müdürü Coşkun Sağlamdin; 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutlarken Kapadokya Haber Ajansı olarak Nevşehir’imizi ve Kapadokya bölgemizi Türkiye’de daha üst sıralara taşıyabilmek için birlik ve beraberlik içerisinde taşıyacağımızdan kimsenin en küçük şüphesi bulunmasın açıklamasında bulundu. Gece pasta kesimi ile sona erdi. Sağlamdin Nems Kafe işletmecisi Mustafa Çiçekli ve çalışanlarına da ilgilerinden  dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.