Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kaymaklı şantiye alanına döndü

BELEDİYELER 18.12.2023 - 20:55, Güncelleme: 18.12.2023 - 20:55
 

Kaymaklı şantiye alanına döndü

Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç’in göreve gelmesinin ardından Kaymaklı kasabası adeta şantiye alanına dönerken kasaba halkı ise Çekiç’in bu başarılı çalışmaları büyük takdir topluyor.
  Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç göreve gelmesinin ardından Kaymaklı kasabasında girilmedik mahalle ve sokak kalmadı. Kaymaklı’nın her bir noktasında çalışmalar yapan Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç kasabaya spor salonu, yüzme havuzu, GES, Kuran kursu ve lojmanlar, sıcak asfaltın yanı sıra yeni park ve yollar kazandırmanın gururunu yaşıyor. Kaymaklı kasaba halkı da Belediye Başkanı Harun Çekiç’in başarılı çalışmalarını takdir ederken Çekiç ise söz verdiğimiz gibi gece gündüz demeden Kaymaklı’nın hizmetindeyiz dedi. Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç göreve başladığı Mart 2019’dan bu yana Kaymaklı Kasabasına bugüne kadar yapılan yatırımların 400 milyon lira olduğu öğrenildi.    
Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç’in göreve gelmesinin ardından Kaymaklı kasabası adeta şantiye alanına dönerken kasaba halkı ise Çekiç’in bu başarılı çalışmaları büyük takdir topluyor.

 

Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç göreve gelmesinin ardından Kaymaklı kasabasında girilmedik mahalle ve sokak kalmadı. Kaymaklı’nın her bir noktasında çalışmalar yapan Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç kasabaya spor salonu, yüzme havuzu, GES, Kuran kursu ve lojmanlar, sıcak asfaltın yanı sıra yeni park ve yollar kazandırmanın gururunu yaşıyor. Kaymaklı kasaba halkı da Belediye Başkanı Harun Çekiç’in başarılı çalışmalarını takdir ederken Çekiç ise söz verdiğimiz gibi gece gündüz demeden Kaymaklı’nın hizmetindeyiz dedi.

Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç göreve başladığı Mart 2019’dan bu yana Kaymaklı Kasabasına bugüne kadar yapılan yatırımların 400 milyon lira olduğu öğrenildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.