Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kaymaklı, Çekiç ile güzelleşmeye devam ediyor

SİYASET 30.11.2023 - 07:46, Güncelleme: 30.11.2023 - 07:46
 

Kaymaklı, Çekiç ile güzelleşmeye devam ediyor

Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, kasabada yaptığı çalışmalar ve Kaymaklı kasabasına kazandırmış olduğu hizmetler ile kasaba halkının büyük takdirini kazandı.
  31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimlerde MHP’den Kaymaklı Belediye Başkanı olarak seçilen Harun Çekiç göreve geldiği ilk günden itibaren yaptığı çalışmalar ile adından sıkça bahsettirmesinin yanı sıra kasaba halkının da büyük sevgisini kazandı. Kasabada adeta eksikliği hissedilen çevre düzenlemelerinin yanı sıra kasabanın kronikleşmiş sorunlarını da çözen Çekiç, Kaymaklı yeraltı şehrini ziyaret eden yerli ve yabancı turistlerin ülke ekonomisine kazandırdığı bütçenin bir kısmını da kasabaya kazandırmasını bildi. Kasabada cadde ve sokakların yol sorununu çözen Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç kasaba halkının da hece gündüz demeden yanında olması dikkatlerden kaçmıyor. 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde MHP’den yeniden adaylık başvurusu yapan Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, “Bizim Kaymaklı için yapacağımız daha çok iş var. Kasabamızı her geçen yıl daha da yaşanılabilir bir yer yapmak için çıkmış olduğumuz bu yolda geçen 5 yılda yaptıklarımız ortada. Bizlere her geçen gün desteklerini artırarak devam eden tüm Kaymaklılı hemşerilerimize teşekkür ederim” dedi.
Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, kasabada yaptığı çalışmalar ve Kaymaklı kasabasına kazandırmış olduğu hizmetler ile kasaba halkının büyük takdirini kazandı.

 

31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimlerde MHP’den Kaymaklı Belediye Başkanı olarak seçilen Harun Çekiç göreve geldiği ilk günden itibaren yaptığı çalışmalar ile adından sıkça bahsettirmesinin yanı sıra kasaba halkının da büyük sevgisini kazandı. Kasabada adeta eksikliği hissedilen çevre düzenlemelerinin yanı sıra kasabanın kronikleşmiş sorunlarını da çözen Çekiç, Kaymaklı yeraltı şehrini ziyaret eden yerli ve yabancı turistlerin ülke ekonomisine kazandırdığı bütçenin bir kısmını da kasabaya kazandırmasını bildi. Kasabada cadde ve sokakların yol sorununu çözen Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç kasaba halkının da hece gündüz demeden yanında olması dikkatlerden kaçmıyor.

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde MHP’den yeniden adaylık başvurusu yapan Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, “Bizim Kaymaklı için yapacağımız daha çok iş var. Kasabamızı her geçen yıl daha da yaşanılabilir bir yer yapmak için çıkmış olduğumuz bu yolda geçen 5 yılda yaptıklarımız ortada. Bizlere her geçen gün desteklerini artırarak devam eden tüm Kaymaklılı hemşerilerimize teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.