Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kaymakam Yıldız'dan şehit ailelerine ziyaret

NEVŞEHİR 23.12.2021 - 11:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kaymakam Yıldız'dan şehit ailelerine ziyaret

Acıgöl ilçe Kaymakamı Emine Karataş Yıldız'ın aile ziyaretleri devam ediyor.
    NEVŞEHİR(MHA) Acıgöl ilçe Kaymakamı Emine Karataş Yıldız, Şehidimiz Sabri Eryeler ve Hasan Aka'nın ailesini ziyaret ederek, şehit ailelerimizle ve gazilerimizle her zaman beraber olmaya özen gösterdiklerini dile getirerek devletin ve milletin her zaman yanlarında olduğunu belirtti.   Kaymakam Yıldız ayrıca Şehit ailelerinin sorunlarının çözümü anlamında da her zaman yanlarında olacaklarını da sözlerine ekledi.    
Acıgöl ilçe Kaymakamı Emine Karataş Yıldız'ın aile ziyaretleri devam ediyor.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Acıgöl ilçe Kaymakamı Emine Karataş Yıldız, Şehidimiz Sabri Eryeler ve Hasan Aka'nın ailesini ziyaret ederek, şehit ailelerimizle ve gazilerimizle her zaman beraber olmaya özen gösterdiklerini dile getirerek devletin ve milletin her zaman yanlarında olduğunu belirtti.  

Kaymakam Yıldız ayrıca Şehit ailelerinin sorunlarının çözümü anlamında da her zaman yanlarında olacaklarını da sözlerine ekledi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.