Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kasaplar çarşısı ne olacak?

NEVŞEHİR 07.07.2022 - 13:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kasaplar çarşısı ne olacak?

Nevşehir belediyesinin önümüzdeki günlerde hayata geçireceği proje ile hala son derece atıl bir görüntü sergileyen kasaplar çarşısından da Nevşehir kurtulacak.
    NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir belediyesinin önümüzdeki günlerde hayata geçireceği proje ile hala son derece atıl bir görüntü sergileyen kasaplar çarşısından da Nevşehir kurtulacak.   Geçtiğimiz günlerde Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran'ın de gündeme taşıdığı üzere; Kayaşehir yerleşiminin önünün de açılacağı proje ile Kasaplar Çarşısı üzerinde de yeni bir değerlendirme yapılacak.   3 yıl süren Kurşunlu Camiinin restorasyon çalışmalarının tamamlanıp camiinin yeniden ibadete açılmasıyla beraber söz konusu projenin önemli bir aşaması tamamlanmış oldu.   Söz konusu projenin ne zaman uygulanmaya başlanacağı tam olarak açıklanmış olmasa da il merkezindeki kentsel dönüşüm çalışmaları ile birlikte konunun ele alınacağı öğrenildi.    
Nevşehir belediyesinin önümüzdeki günlerde hayata geçireceği proje ile hala son derece atıl bir görüntü sergileyen kasaplar çarşısından da Nevşehir kurtulacak.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir belediyesinin önümüzdeki günlerde hayata geçireceği proje ile hala son derece atıl bir görüntü sergileyen kasaplar çarşısından da Nevşehir kurtulacak.  

Geçtiğimiz günlerde Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran'ın de gündeme taşıdığı üzere; Kayaşehir yerleşiminin önünün de açılacağı proje ile Kasaplar Çarşısı üzerinde de yeni bir değerlendirme yapılacak.  

3 yıl süren Kurşunlu Camiinin restorasyon çalışmalarının tamamlanıp camiinin yeniden ibadete açılmasıyla beraber söz konusu projenin önemli bir aşaması tamamlanmış oldu.  

Söz konusu projenin ne zaman uygulanmaya başlanacağı tam olarak açıklanmış olmasa da il merkezindeki kentsel dönüşüm çalışmaları ile birlikte konunun ele alınacağı öğrenildi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.