Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Karneler Başkan Güneş'ten

İLÇELER 21.01.2022 - 12:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Karneler Başkan Güneş'ten

Karapınar Belediye Başkanı Güneş 1. Sınıf öğrencilerine karnelerini dağıttı.
    NEVŞEHİR(MHA) 2021-2022 eğitim öğretim yılının birinci dönemi sona erdi. Karapınar İlkokulu 1.sınıf öğrencileri ilk karnelerini Belediye Başkanı Yasin Güneş'ten aldılar.     Öğrencilerin başarılarının mimarı olan tüm öğretmenlere şükranlarını sunan Başkan Güneş, öğrencileri de ayrı ayrı tebrik etti.     Okul Müdürü Mustafa Öncül, "Bu anlamlı günde bizleri ve öğrencilerimizi yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız Sayın Yasin Güneş'e şükranlarımı sunarım" dedi.
Karapınar Belediye Başkanı Güneş 1. Sınıf öğrencilerine karnelerini dağıttı.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) 2021-2022 eğitim öğretim yılının birinci dönemi sona erdi. Karapınar İlkokulu 1.sınıf öğrencileri ilk karnelerini Belediye Başkanı Yasin Güneş'ten aldılar.  

 

Öğrencilerin başarılarının mimarı olan tüm öğretmenlere şükranlarını sunan Başkan Güneş, öğrencileri de ayrı ayrı tebrik etti.  

 

Okul Müdürü Mustafa Öncül, "Bu anlamlı günde bizleri ve öğrencilerimizi yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız Sayın Yasin Güneş'e şükranlarımı sunarım" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.