Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelenliler önce kitap okudu sonra sınava girdi

EĞİTİM 21.03.2024 - 12:48, Güncelleme: 21.03.2024 - 12:48
 

Kardelenliler önce kitap okudu sonra sınava girdi

Özel Kardelen Koleji’nde düzenlenen kitap okuma saatinde kitaplarını tamamlayan öğrenciler okuduğunu anlamlandırabilme sürecinde değerlendirme sınavı yapıldı.
  Özel Kardelen Koleji’nden yapılan açıklamada, Kardelen Eğitim Kurumları olarak; öğrencilerimize kitap okuma saatinde okudukları kitapların, okuduğunu anlamlandırabilme sürecinde ne düzeyde olduklarını belirleyebilmek adına değerlendirme sınavı gerçekleştirdik. Nevşehir’in ilk özel okulu olarak uzun yıllar okulumuzda uygulanan “Kitap Okuma” saati kapsamında bu yıl yeni bir yöntem geliştirildi. Okuma listesindeki kitapları sözlü olarak sınıfta anlatan öğrencilerimiz daha sonra da kitapla ilgili sınava girdiler.  Kitap okumayı ve öğrencilerimize okuma alışkanlığı kazandırmayı her zaman ilk hedeflerimizden biri olarak gördük okuyan, okuduğunu anlayan, yorum yapan, analitik düşünen bireyler yetiştirmeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verildi.  
Özel Kardelen Koleji’nde düzenlenen kitap okuma saatinde kitaplarını tamamlayan öğrenciler okuduğunu anlamlandırabilme sürecinde değerlendirme sınavı yapıldı.

 

Özel Kardelen Koleji’nden yapılan açıklamada, Kardelen Eğitim Kurumları olarak; öğrencilerimize kitap okuma saatinde okudukları kitapların, okuduğunu anlamlandırabilme sürecinde ne düzeyde olduklarını belirleyebilmek adına değerlendirme sınavı gerçekleştirdik. Nevşehir’in ilk özel okulu olarak uzun yıllar okulumuzda uygulanan “Kitap Okuma” saati kapsamında bu yıl yeni bir yöntem geliştirildi. Okuma listesindeki kitapları sözlü olarak sınıfta anlatan öğrencilerimiz daha sonra da kitapla ilgili sınava girdiler.
 Kitap okumayı ve öğrencilerimize okuma alışkanlığı kazandırmayı her zaman ilk hedeflerimizden biri olarak gördük okuyan, okuduğunu anlayan, yorum yapan, analitik düşünen bireyler yetiştirmeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.