Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelenler şampiyonluklara doymuyor

SPOR 22.11.2023 - 23:24, Güncelleme: 22.11.2023 - 23:24
 

Kardelenler şampiyonluklara doymuyor

Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi akademik başarının yanı sıra sosyal ve sportif başarılarla da göz dolduruyor.
  Kardelen Koleji, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen liseler arası “Okul Sporları Gençler Yüzme Şampiyonası” yüzme yarışmasında zirvede ki yerini aldı. Her daldan çeşitli madalyalar alan kardelenler, alınmadık madalya bırakmadı.   Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert: “Kardelen Koleji ailesi bünyesinde bulunan öğrencilerimiz akademik başarılarının yanında, spor faaliyetlerine de damgalarını vuruyorlar. Öğrencilerimiz her zaman olduğu gibi zirveyi kimseye kaptırmayıp derece elde ederek bizi gururlandırmıştır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dilerim” dedi.  
Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi akademik başarının yanı sıra sosyal ve sportif başarılarla da göz dolduruyor.

 

Kardelen Koleji, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen liseler arası “Okul Sporları Gençler Yüzme Şampiyonası” yüzme yarışmasında zirvede ki yerini aldı. Her daldan çeşitli madalyalar alan kardelenler, alınmadık madalya bırakmadı.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert: “ Kardelen Koleji ailesi bünyesinde bulunan öğrencilerimiz akademik başarılarının yanında, spor faaliyetlerine de damgalarını vuruyorlar. Öğrencilerimiz her zaman olduğu gibi zirveyi kimseye kaptırmayıp derece elde ederek bizi gururlandırmıştır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dilerim” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.