Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji'nden gerçeğini aratmayan deneme sınavı

EĞİTİM 30.12.2023 - 12:53, Güncelleme: 30.12.2023 - 12:53
 

Kardelen Koleji'nden gerçeğini aratmayan deneme sınavı

Nevşehir Özel Kardelen Koleji öğrencilerini geleneksel hale getirdiği sınav provası ile gerçeğini aratmayan bir sınav gerçekleştirdi.
  Türkiye birincilerinin okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi,  geleneksel hale getirdiği bire bir sınav provası faaliyetlerine bir yenisini daha ekledi.  11 ve 12. sınıf öğrencilerinin katılımıyla Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kampüsü'nde gerçekleştirilen TYT deneme sınavında,  sınav prosedürü bire bir uygulandı.  Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert,  "Öğrencilerimizi sınavlara sadece akademik yönden değil,  yaşayabilecekleri tüm etmenleri göz önünde bulundurarak onları sınavlara her yönden tam donanımlı şekilde hazırlamak amacıyla geleneksel hale getirdiğimiz bire bir sınav provası faaliyetlerimizin bir yenisini daha geride bırakmış bulunmaktayız.  Gerçekleştirdiğimiz bire bir prova sınavlar neticesinde öğrencilerimizin akademik,  sosyal,  psikolojik,  fizyolojik her türlü gerçekle önceden yüzleşip sınav sürecinde alınabilecek her türlü önlemi alıp onları tam donanımlı hale getirme gayesindeyiz.  Kardelen Eğitim Kurumları olarak süreç içerisinde sınava dair etkinliklerimiz hız kesmeden devam edecektir"  dedi.  
Nevşehir Özel Kardelen Koleji öğrencilerini geleneksel hale getirdiği sınav provası ile gerçeğini aratmayan bir sınav gerçekleştirdi.

 

Türkiye birincilerinin okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi,  geleneksel hale getirdiği bire bir sınav provası faaliyetlerine bir yenisini daha ekledi.  11 ve 12. sınıf öğrencilerinin katılımıyla Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kampüsü'nde gerçekleştirilen TYT deneme sınavında,   sınav prosedürü bire bir uygulandı. 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert,  "Öğrencilerimizi sınavlara sadece akademik yönden değil,  yaşayabilecekleri tüm etmenleri göz önünde bulundurarak onları sınavlara her yönden tam donanımlı şekilde hazırlamak amacıyla geleneksel hale getirdiğimiz bire bir sınav provası faaliyetlerimizin bir yenisini daha geride bırakmış bulunmaktayız.  Gerçekleştirdiğimiz bire bir prova sınavlar neticesinde öğrencilerimizin akademik,  sosyal,  psikolojik,  fizyolojik her türlü gerçekle önceden yüzleşip sınav sürecinde alınabilecek her türlü önlemi alıp onları tam donanımlı hale getirme gayesindeyiz.  Kardelen Eğitim Kurumları olarak süreç içerisinde sınava dair etkinliklerimiz hız kesmeden devam edecektir"  dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.