Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji'nden basketbolda çifte zafer

SPOR 04.12.2023 - 16:38, Güncelleme: 04.12.2023 - 16:38
 

Kardelen Koleji'nden basketbolda çifte zafer

Nevşehir Özel Kardelen Koleji Genç Erkek ve Genç Kız Basketbol takımları karşılaştığı Altınyıldız Koleji’ni her iki kulvarda da mağlup ederek çifte zafere imza attı.
  Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen okul sporları kapsamında Kardelen koleji Genç Kız ve Erkek Basketbol takımı Altınyıldız koleji genç kız ve erkek basketbol takımları ile karşılaştı. Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda oynanan ilk mücadelede Kardelen Koleji Genç Erkekler basketbol takımı Altınyıldız Koleji’ni 87-42 mağlup ederken ardından oynanan genç kızlar şampiyonasında da Kardelen Koleji Genç Kız Basketbol takımı Altınyıldız Koleji’nin 46-41 mağlup ederek çifte zafere imza attı. Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert,  "Elde ettiğimiz akademik başarıların yanında sosyal&sportif müsabakalarda da şampiyonluğun en büyük adayı olduğumuzu göstermiş bulunmaktayız.  Rakiplerini net skorlarla geride bırakan Erkek Basketbol Takımımızı,  Kız Basketbol Takımımızı ve takım antrenörlerimizi tebrik ediyor, başarıların devamını diliyorum."  dedi.  
Nevşehir Özel Kardelen Koleji Genç Erkek ve Genç Kız Basketbol takımları karşılaştığı Altınyıldız Koleji’ni her iki kulvarda da mağlup ederek çifte zafere imza attı.

 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen okul sporları kapsamında Kardelen koleji Genç Kız ve Erkek Basketbol takımı Altınyıldız koleji genç kız ve erkek basketbol takımları ile karşılaştı. Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda oynanan ilk mücadelede Kardelen Koleji Genç Erkekler basketbol takımı Altınyıldız Koleji’ni 87-42 mağlup ederken ardından oynanan genç kızlar şampiyonasında da Kardelen Koleji Genç Kız Basketbol takımı Altınyıldız Koleji’nin 46-41 mağlup ederek çifte zafere imza attı.

Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert,  "Elde ettiğimiz akademik başarıların yanında sosyal&sportif müsabakalarda da şampiyonluğun en büyük adayı olduğumuzu göstermiş bulunmaktayız.  Rakiplerini net skorlarla geride bırakan Erkek Basketbol Takımımızı,  Kız Basketbol Takımımızı ve takım antrenörlerimizi tebrik ediyor, başarıların devamını diliyorum."  dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.