Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji'nde yeni eğitim öğretim yılının ilk veli toplantısı yapıldı

EĞİTİM 19.08.2023 - 20:05, Güncelleme: 19.08.2023 - 20:05
 

Kardelen Koleji'nde yeni eğitim öğretim yılının ilk veli toplantısı yapıldı

Kardelen Eğitim Kurumları yeni eğitim-öğretim dönemine sene başı veli toplantıları ile hızlı bir giriş yaptı.
  Özel Kardelen Koleji tarafından düzenlenen 2023-2024 eğitim öğretim yılı ilk veli toplantısına öğrenci velileri yoğun ilgi gösterdi. Kardelen Koleji İlkokul ve Ortaokul Müdürü Burhan Kaynar, öğrenci velilerine yıl boyunca işlenecek derslerin içeriği, yenilenen öğretim yöntem metotları, okul ve sınıf kuralları hakkında detaylı bilgi verdi. Kaynar toplantıya katılan tüm öğrenci velilerine teşekkür ederken başarılı bir eğitim öğretim yılı olmasını diledi. Kardelen Koleji'nde düzenlenen veli toplantısına toplantıya katılan öğrenci velilerine de çeşitlik ikramlarda bulunulmasının ardından toplantı sona erdi.  
Kardelen Eğitim Kurumları yeni eğitim-öğretim dönemine sene başı veli toplantıları ile hızlı bir giriş yaptı.

 

Özel Kardelen Koleji tarafından düzenlenen 2023-2024 eğitim öğretim yılı ilk veli toplantısına öğrenci velileri yoğun ilgi gösterdi. Kardelen Koleji İlkokul ve Ortaokul Müdürü Burhan Kaynar, öğrenci velilerine yıl boyunca işlenecek derslerin içeriği, yenilenen öğretim yöntem metotları, okul ve sınıf kuralları hakkında detaylı bilgi verdi. Kaynar toplantıya katılan tüm öğrenci velilerine teşekkür ederken başarılı bir eğitim öğretim yılı olmasını diledi.

Kardelen Koleji'nde düzenlenen veli toplantısına toplantıya katılan öğrenci velilerine de çeşitlik ikramlarda bulunulmasının ardından toplantı sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.