Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kardelen Koleji’nde 8.sınıflara bursluluk sınavı yapıldı

EĞİTİM 04.03.2023 - 18:59, Güncelleme: 04.03.2023 - 18:59
 

Kardelen Koleji’nde 8.sınıflara bursluluk sınavı yapıldı

Nevşehir Özel Kardelen Eğitim Kurumları’nda 8.sınıflara yönelik başarıya ödül sınavı yapıldı.
  Güçlü ve tecrübeli kadrosuyla, her yıl Türkiye’nin en prestijli okullarına öğrenci yerleştirmeye devam eden Kardelen Koleji’nin, büyük bir titizlik ve düzen içerisinde yaptığı sınavda öğrenciler Kardelenli olup, ayrıcalıklı eğitim fırsatını yakalamak için çaba sarf ettiler. Kardelen Koleji’nden yapılan açıklamada, “ Merak eden, üreten, sorgulayan, problem çözen, girişimci ve sorumluluk alan geleceğin liderlerini yetiştirirken, proje üreten, yaratıcı, teknolojiyi takip eden ve yaratıcılığını kullanarak pratiğe dönüştürebilen bireyler olmaları için emek veriyoruz. Fiziksel ve sosyal açıdan doğru gelişimlerini sağlamak için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Gayretlerimizin karşılıksız kalmadığı binlerce öğrencinin katıldığı Okula Kabul ve Bursluluk Sınavı'na göstermiş olduğunuz yoğun ilgi ve katılım için teşekkür ederiz” denildi.  
Nevşehir Özel Kardelen Eğitim Kurumları’nda 8.sınıflara yönelik başarıya ödül sınavı yapıldı.

 

Güçlü ve tecrübeli kadrosuyla, her yıl Türkiye’nin en prestijli okullarına öğrenci yerleştirmeye devam eden Kardelen Koleji’nin, büyük bir titizlik ve düzen içerisinde yaptığı sınavda öğrenciler Kardelenli olup, ayrıcalıklı eğitim fırsatını yakalamak için çaba sarf ettiler.

Kardelen Koleji’nden yapılan açıklamada, “ Merak eden, üreten, sorgulayan, problem çözen, girişimci ve sorumluluk alan geleceğin liderlerini yetiştirirken, proje üreten, yaratıcı, teknolojiyi takip eden ve yaratıcılığını kullanarak pratiğe dönüştürebilen bireyler olmaları için emek veriyoruz. Fiziksel ve sosyal açıdan doğru gelişimlerini sağlamak için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Gayretlerimizin karşılıksız kalmadığı binlerce öğrencinin katıldığı Okula Kabul ve Bursluluk Sınavı'na göstermiş olduğunuz yoğun ilgi ve katılım için teşekkür ederiz” denildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.