Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji’nde 5.Sınıf lansman toplantısı yapıldı

EĞİTİM 30.05.2023 - 17:41, Güncelleme: 30.05.2023 - 17:41
 

Kardelen Koleji’nde 5.Sınıf lansman toplantısı yapıldı

28 yıllık tecrübeyle Nevşehir’in en köklü okulu olan ve başarılarıyla her daim zirvede olmayı başaran Kardelen Koleji 5. sınıf lansman toplantısını dev bir organizasyonla gerçekleştirdi.
  Kardelen Eğitim Kurumları konferans salonunda gerçekleşen lansman toplantısına katılan 5.sınıf velilerine, Okul Müdürü Burhan Kaynar tarafından çocukların Eylül ayında ilk adımlarını atacakları ortaokul yolculuğuyla ilgili önemli bilgiler paylaşılarak başlayan toplantı, branş öğretmenlerinin tanıtımı, ölçme değerlendirme biriminin sunumu, özgün zümre yapılanmamız, akademik, sosyal, sanatsal, sportif etkinliklerimizin tanıtımı ile devam etti. Kardelen Koleji’nden yapılan açıklamada, “4 yıllık projeksiyonumuz ve çocuklarımızın ilkokuldan ortaokula geçişini kolaylaştırıcı önlemlerimiz; makro planımız ve öğrenci gelişim planlarımız, etkinliklerimiz ve başarılarımız hakkında slaytlar ve görseller eşliğinde bilgi verilen toplantımız, sohbet eşliğinde geçen akşam yemeği ile son buldu. İster geçmişe bakalım, ister geleceğe, başka okullarla kıyaslanamayacak biçimde kalite ve güven telkin eden okulumuza gösterdikleri yoğun ilgi, toplantımıza gösterdikleri özen ve alakadan ötürü katılım sağlayan tüm velilerimize teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.  
28 yıllık tecrübeyle Nevşehir’in en köklü okulu olan ve başarılarıyla her daim zirvede olmayı başaran Kardelen Koleji 5. sınıf lansman toplantısını dev bir organizasyonla gerçekleştirdi.

 

Kardelen Eğitim Kurumları konferans salonunda gerçekleşen lansman toplantısına katılan 5.sınıf velilerine, Okul Müdürü Burhan Kaynar tarafından çocukların Eylül ayında ilk adımlarını atacakları orta okul yolculuğuyla ilgili önemli bilgiler paylaşılarak başlayan toplantı, branş öğretmenlerinin tanıtımı, ölçme değerlendirme biriminin sunumu, özgün zümre yapılanmamız, akademik, sosyal, sanatsal, sportif etkinliklerimizin tanıtımı ile devam etti.

Kardelen Koleji’nden yapılan açıklamada, “4 yıllık projeksiyonumuz ve çocuklarımızın ilkokuldan ortaokula geçişini kolaylaştırıcı önlemlerimiz; makro planımız ve öğrenci gelişim planlarımız, etkinliklerimiz ve başarılarımız hakkında slaytlar ve görseller eşliğinde bilgi verilen toplantımız, sohbet eşliğinde geçen akşam yemeği ile son buldu. İster geçmişe bakalım, ister geleceğe, başka okullarla kıyaslanamayacak biçimde kalite ve güven telkin eden okulumuza gösterdikleri yoğun ilgi, toplantımıza gösterdikleri özen ve alakadan ötürü katılım sağlayan tüm velilerimize teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.