Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji'nde 1.sınıfa geçiş toplantısı yapıldı

EĞİTİM 10.02.2024 - 21:55, Güncelleme: 10.02.2024 - 21:57
 

Kardelen Koleji'nde 1.sınıfa geçiş toplantısı yapıldı

Kardelen Eğitim Kurumları; 2024-2025 eğitim öğretim yılı merakla beklenen birinci sınıfa geçiş süreci bilgilendirme toplantısını velilerin yoğun katılımı ile gerçekleştirdi.
  Ayrıca toplantıda 5 yaş grubu öğrencilerimizin bu yıl ki anaokulu gelişimi üzerine değerlendirmeler bulunuldu. Öğrenci velileriler sınıf ve branş öğretmenleri ile bireysel görüşmeler yaptığı toplantıda Okul Müdürü Burhan Kaynar, “ Misyonumuzun Mutlu Bireyler ve Tam Öğrenenler sistemi üzerine kurulu olduğunu vurgulayarak 1. sınıf öğretmenlerimiz ile yeni eğitim öğretim yılında da fark yaratmaya devam edileceğinin sinyallerini verdi. Uygun öğretmen - uygun öğrenci anlayışı ile öğretmen-öğrenci uyumuna önem verdiklerini ve sınıfların oluşumunun temelinin bu anlayış üzere inşa edilecektir. Öğrencilerimizi seviyoruz, mesleğimizi önemsiyoruz ve işimizi iyi yapıyoruz” dedi.  
Kardelen Eğitim Kurumları; 2024-2025 eğitim öğretim yılı merakla beklenen birinci sınıfa geçiş süreci bilgilendirme toplantısını velilerin yoğun katılımı ile gerçekleştirdi.

 

Ayrıca toplantıda 5 yaş grubu öğrencilerimizin bu yıl ki anaokulu gelişimi üzerine değerlendirmeler bulunuldu.

Öğrenci velileriler sınıf ve branş öğretmenleri ile bireysel görüşmeler yaptığı toplantıda Okul Müdürü Burhan Kaynar, “ Misyonumuzun Mutlu Bireyler ve Tam Öğrenenler sistemi üzerine kurulu olduğunu vurgulayarak 1. sınıf öğretmenlerimiz ile yeni eğitim öğretim yılında da fark yaratmaya devam edileceğinin sinyallerini verdi. Uygun öğretmen - uygun öğrenci anlayışı ile öğretmen-öğrenci uyumuna önem verdiklerini ve sınıfların oluşumunun temelinin bu anlayış üzere inşa edilecektir. Öğrencilerimizi seviyoruz, mesleğimizi önemsiyoruz ve işimizi iyi yapıyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.