Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji yine galip!

EĞİTİM 26.12.2022 - 15:41, Güncelleme: 26.12.2022 - 15:56
 

Kardelen Koleji yine galip!

10 yıldır mağlup edilemeyen, ilimizi bölgede temsil eden Kardelen Koleji Basketbol Takımı sezona yine galibiyetle başladı.
Kaldığı yerden serisine devam eden takımımız karşılaştığı rakibini 79-36 gibi ezici bir üstünlükle mağlup ederek diğer branşlarda olduğu gibi basketbolda da rakipsiz olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. 2022-2023 sezonuna bir adım önde başlayarak farkını gösteren takımımıza başarılar dileriz.  
10 yıldır mağlup edilemeyen, ilimizi bölgede temsil eden Kardelen Koleji Basketbol Takımı sezona yine galibiyetle başladı.

Kaldığı yerden serisine devam eden takımımız karşılaştığı rakibini 79-36 gibi ezici bir üstünlükle mağlup ederek diğer branşlarda olduğu gibi basketbolda da rakipsiz olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

2022-2023 sezonuna bir adım önde başlayarak farkını gösteren takımımıza başarılar dileriz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.