Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji Şiir Yarışması Ödül Töreni Yapıldı

EĞİTİM 18.04.2018 - 08:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji Şiir Yarışması Ödül Töreni Yapıldı

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu olan Kardelen Koleji, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle ilimiz İlkokullar arasında düzenlenen “ Ulusal Egemenlik, Vatan ve Bayrak Sevgisi” temalı şiir yarışması ödülleri sahiplerini buldu.
  Nevşehir'de çeşitli okullardan gelen öğrenci, öğretmen ve ailelerinin katıldığı yarışma Kardelen Koleji Konferans Salonunda heyecanlı bir şekilde yapıldı.   Öğrencilere milli duyguları benimsetmek ve özgüvenlerini geliştirmek için güzel bir etkinlik gerçekleştirildi. Kardelen Koleji Konferans Salonunda gerçekleştirilen “ Ulusal Egemenlik, Vatan ve Bayrak Sevgisi” temalı şiir yarışması jüri üyeleri ise Kardelen Koleji Türkçe öğretmenleri Yeliz Özer, Ahmet Gültekin ve Merve Aslantürk oldu. Yarışmada dereceye giren tüm öğrencilere ve öğretmenlerine başarı belgesi ve madalya verildi. Şiir yarışmasında dereceye giren öğrenciler ve ödülleri ise şu şekilde oldu ;   1. İncekaralar İlkokulu Öğrencisi Ahmet Selman Demir (akıllı saat)   2.100. Yıl Ülfet Başer İlkokulu Öğrencisi Ülkü Ersan (kitap seti)   3. 19. Mayıs İlkokulu Öğrencisi Esra Yılmaz (yap-boz)   “ Ulusal Egemenlik, Vatan ve Bayrak Sevgisi” temalı şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere ise ödüllerini Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı verdi.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu olan Kardelen Koleji, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle ilimiz İlkokullar arasında düzenlenen “ Ulusal Egemenlik, Vatan ve Bayrak Sevgisi” temalı şiir yarışması ödülleri sahiplerini buldu.

 

Nevşehir'de çeşitli okullardan gelen öğrenci, öğretmen ve ailelerinin katıldığı yarışma Kardelen Koleji Konferans Salonunda heyecanlı bir şekilde yapıldı.

 

Öğrencilere milli duyguları benimsetmek ve özgüvenlerini geliştirmek için güzel bir etkinlik gerçekleştirildi. Kardelen Koleji Konferans Salonunda gerçekleştirilen “ Ulusal Egemenlik, Vatan ve Bayrak Sevgisi” temalı şiir yarışması jüri üyeleri ise Kardelen Koleji Türkçe öğretmenleri Yeliz Özer, Ahmet Gültekin ve Merve Aslantürk oldu. Yarışmada dereceye giren tüm öğrencilere ve öğretmenlerine başarı belgesi ve madalya verildi. Şiir yarışmasında dereceye giren öğrenciler ve ödülleri ise şu şekilde oldu ;

 

1. İncekaralar İlkokulu Öğrencisi Ahmet Selman Demir (akıllı saat)

 

2.100. Yıl Ülfet Başer İlkokulu Öğrencisi Ülkü Ersan (kitap seti)

 

3. 19. Mayıs İlkokulu Öğrencisi Esra Yılmaz (yap-boz)

 

“ Ulusal Egemenlik, Vatan ve Bayrak Sevgisi” temalı şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere ise ödüllerini Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.