Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji öğrencisi resim yarışmasında il birincisi oldu

EĞİTİM 04.11.2023 - 12:57, Güncelleme: 04.11.2023 - 12:57
 

Kardelen Koleji öğrencisi resim yarışmasında il birincisi oldu

Kardelen Koleji Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi Elçin Hüma Çelikel "Bilinçli Tüketim ve Tüketici Hakları" konulu resim yarışmasında Nevşehir İl birincisi oldu.
  Kardelen Koleji’nden yapılan açıklamada, “Elçin Hüma Çelikel’e bu başarı için teşekkür eder, onun azmi ve tutkusuyla gurur duyarız. Katılım sağlayan öğrencilerimiz başarı belgesi ile ödüllendirildi. Ögrencilerimizin başarılarına olan inancımız sonsuzdur. Bu başarı aynı zamanda Kardelen Eğitim Kurumları'nın eğitim kalitesinin bir göstergesidir. Öğrencilerimizin potansiyellerini her alanda en üst düzeye çıkarmalarına yardımcı olmaktan gurur duyuyoruz. Elçin Hüma Çelikel’i, yarışmaya katılan diğer öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik eder, gelecekte de başarılarla dolu bir eğitim hayatı dileriz” ifadelerine yer verildi.         
Kardelen Koleji Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi Elçin Hüma Çelikel "Bilinçli Tüketim ve Tüketici Hakları" konulu resim yarışmasında Nevşehir İl birincisi oldu.


 

Kardelen Koleji’nden yapılan açıklamada, “Elçin Hüma Çelikel’e bu başarı için teşekkür eder, onun azmi ve tutkusuyla gurur duyarız.

Katılım sağlayan öğrencilerimiz başarı belgesi ile ödüllendirildi. Ögrencilerimizin başarılarına olan inancımız sonsuzdur. Bu başarı aynı zamanda Kardelen Eğitim Kurumları'nın eğitim kalitesinin bir göstergesidir. Öğrencilerimizin potansiyellerini her alanda en üst düzeye çıkarmalarına yardımcı olmaktan gurur duyuyoruz. Elçin Hüma Çelikel’i, yarışmaya katılan diğer öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik eder, gelecekte de başarılarla dolu bir eğitim hayatı dileriz” ifadelerine yer verildi. 

 


 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.