Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji öğrencileri karate turnuvasına damga vurdu

SPOR 04.01.2024 - 14:11, Güncelleme: 04.01.2024 - 14:11
 

Kardelen Koleji öğrencileri karate turnuvasına damga vurdu

Nevşehir Özel Kardelen Koleji eğitimdeki başarılarının yanı sıra sportif yarışmalarda da Nevşehir’de başarıdan başarıya koşuyor.
  Kardelen Eğitim Kurumları başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor. Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen İl geneli,  yıldız erkekler kategorisinde Kata ve Kumite şampiyonu Kardelen Koleji öğrencisi Ahmet Veli Cihan olurken İl geneli minik kızları kategorisinde İl ikincisi yine Kardelen Koleji Bilge Elmira Urgenç olmayı başardı. Kardelen Koleji’nden yapılan açıklamada, “ Nevşehir şampiyonu ve ikincisi olan öğrencilerimizi akademik başarının yanı sıra sportif faaliyetlerde de göstermiş oldukları üstün başarılardan dolayı tebrik ediyoruz” ifadelerine yer verildi.
Nevşehir Özel Kardelen Koleji eğitimdeki başarılarının yanı sıra sportif yarışmalarda da Nevşehir’de başarıdan başarıya koşuyor.

 

Kardelen Eğitim Kurumları başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor. Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen İl geneli,  yıldız erkekler kategorisinde Kata ve Kumite şampiyonu Kardelen Koleji öğrencisi Ahmet Veli Cihan olurken İl geneli minik kızları kategorisinde İl ikincisi yine Kardelen Koleji Bilge Elmira Urgenç olmayı başardı.

Kardelen Koleji’nden yapılan açıklamada, “ Nevşehir şampiyonu ve ikincisi olan öğrencilerimizi akademik başarının yanı sıra sportif faaliyetlerde de göstermiş oldukları üstün başarılardan dolayı tebrik ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.