Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji, MSÜ’ye damga vurdu

EĞİTİM 22.03.2024 - 14:53, Güncelleme: 22.03.2024 - 14:53
 

Kardelen Koleji, MSÜ’ye damga vurdu

Özel Kardelen Koleji Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileri, 3 Mart Pazar günü gerçekleştirilen Milli Savunma Üniversitesi sınavına da damga vurdu.
  Türkiye birincilerinin Okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi,  3 Mart Pazar günü gerçekleştirilen Milli Savunma Üniversitesi Sınavı'na damga vurdu. Özel Kardelen Fen Lisesi öğrencisi  Erdem Gündoğdu Say-Nevşehir birincisi olarak şampiyonluk geleneğini devam ettirdi.  Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert,  "Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi olarak yıllardır süregelen geleneği bozmayıp 2024 MSÜ'de de Nevşehir 1.liği derecesi çıkarmanın ve bölgemizin lider eğitim kadrosu rehberliğinde geçmişten günümüze öğrencilerimizi bizim dışımızda herhangi bir desteğe ihtiyaç duymadan yetiştirebilmenin gururunu yaşamaktayız. Sınava damga vuran öğrencilerimizi,  öğrencilerimizin başarılarının mimarı lider eğitim kadromuza ve bizlere her daim güvenip desteklerini bir an olsun bile esirgemeyen saygıdeğer velilerimi şahsım ve kurumum adına tebrik ediyorum"  dedi. Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi MSÜ dereceleri: 2020-2021 Türkiye 26. sı Nevşehir 1.’si 2022-2023 Türkiye 111’si Nevşehir 1.’si 2023-2024 Türkiye 119.su Say-Nevşehir 1.’si
Özel Kardelen Koleji Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileri, 3 Mart Pazar günü gerçekleştirilen Milli Savunma Üniversitesi sınavına da damga vurdu.

 

Türkiye birincilerinin Okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi,  3 Mart Pazar günü gerçekleştirilen Milli Savunma Üniversitesi Sınavı'na damga vurdu. Özel Kardelen Fen Lisesi öğrencisi  Erdem Gündoğdu Say-Nevşehir birincisi olarak şampiyonluk geleneğini devam ettirdi.  Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert,  "Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi olarak yıllardır süregelen geleneği bozmayıp 2024 MSÜ'de de Nevşehir 1.liği derecesi çıkarmanın ve bölgemizin lider eğitim kadrosu rehberliğinde geçmişten günümüze öğrencilerimizi bizim dışımızda herhangi bir desteğe ihtiyaç duymadan yetiştirebilmenin gururunu yaşamaktayız. Sınava damga vuran öğrencilerimizi,  öğrencilerimizin başarılarının mimarı lider eğitim kadromuza ve bizlere her daim güvenip desteklerini bir an olsun bile esirgemeyen saygıdeğer velilerimi şahsım ve kurumum adına tebrik ediyorum"  dedi.

Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi MSÜ dereceleri:

2020-2021 Türkiye 26. sı Nevşehir 1.’si

2022-2023 Türkiye 111’si Nevşehir 1.’si

2023-2024 Türkiye 119.su Say-Nevşehir 1.’si

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.