Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kardelen Koleji İş Güvenliği Eğitiminde

EĞİTİM 09.09.2016 - 19:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji İş Güvenliği Eğitiminde

Kardelen Eğitim Kurumları öğretmenlerine ve personellerine referance grup işbirliğinde iş güvenliği uzmanı Tuğba Atıcı tarafından iş güvenliği eğitimi verildi.
Kardelen Eğitim Kurumları öğretmenlerine ve personellerine referance grup işbirliğinde iş güvenliği uzmanı Tuğba Atıcı tarafından iş güvenliği eğitimi verildi.   Eğitim öğretimdeki kalitesinin yanında iş güvenliğinde de kaliteden ödün vermeyen Kardelen Eğitim Kurumları bu kapsamda tüm çalışanlarına iş güvenliği uzmanları işbirliğindeki eğitimlerine devam ediyor.   Kardelen Eğitim Kurumları konferans salonunda düzenli olarak iş güvenliği eğitimine katılan öğretmenler ve personeller oluşabilecek riskler, kazalar ve bu risklerin yönetimi konusunda detaylı bir eğitime katılıyorlar. Yangın, sel gibi doğal afetlerin yanında her türlü oluşabilecek kazalar karşısında alınabilecek önlemler ve yapılması gerekenler hakkında eğitim alan öğretmenler ve personeller ardından yapılan sınavlar ile yeterlilikleri ölçülüyor. Eksik oldukları konular üzerine tekrar eğitimler ve çalışmalar ile süreç devam ediyor.   Nevşehir’in eğitimde 22 yıllık en büyük tecrübesi olan Kardelen Eğitim Kurumları bu tecrübesiyle eğitimdeki kalitesinin yanında iş güvenliğinde de kalitesini koruyor. Ailelerin büyük bir özveriyle gözleri gibi bakıp büyüttükleri çocuklarını, iç rahatlığıyla tecrübeli ellere bırakabildiği bir eğitim kurumu olmayı başaran Kardelen Eğitim Kurumları hem başarılı hem de güvenli bir eğitim kurumu olarak eğitimdeki öncülüğüne devam ediyor.  
Kardelen Eğitim Kurumları öğretmenlerine ve personellerine referance grup işbirliğinde iş güvenliği uzmanı Tuğba Atıcı tarafından iş güvenliği eğitimi verildi.

Kardelen Eğitim Kurumları öğretmenlerine ve personellerine referance grup işbirliğinde iş güvenliği uzmanı Tuğba Atıcı tarafından iş güvenliği eğitimi verildi.

 

Eğitim öğretimdeki kalitesinin yanında iş güvenliğinde de kaliteden ödün vermeyen Kardelen Eğitim Kurumları bu kapsamda tüm çalışanlarına iş güvenliği uzmanları işbirliğindeki eğitimlerine devam ediyor.

 

Kardelen Eğitim Kurumları konferans salonunda düzenli olarak iş güvenliği eğitimine katılan öğretmenler ve personeller oluşabilecek riskler, kazalar ve bu risklerin yönetimi konusunda detaylı bir eğitime katılıyorlar. Yangın, sel gibi doğal afetlerin yanında her türlü oluşabilecek kazalar karşısında alınabilecek önlemler ve yapılması gerekenler hakkında eğitim alan öğretmenler ve personeller ardından yapılan sınavlar ile yeterlilikleri ölçülüyor. Eksik oldukları konular üzerine tekrar eğitimler ve çalışmalar ile süreç devam ediyor.

 

Nevşehir’in eğitimde 22 yıllık en büyük tecrübesi olan Kardelen Eğitim Kurumları bu tecrübesiyle eğitimdeki kalitesinin yanında iş güvenliğinde de kalitesini koruyor. Ailelerin büyük bir özveriyle gözleri gibi bakıp büyüttükleri çocuklarını, iç rahatlığıyla tecrübeli ellere bırakabildiği bir eğitim kurumu olmayı başaran Kardelen Eğitim Kurumları hem başarılı hem de güvenli bir eğitim kurumu olarak eğitimdeki öncülüğüne devam ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.