Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji ilkokul öğrencilerinin 23 Nisan coşkusu devam ediyor

EĞİTİM 25.04.2024 - 17:35, Güncelleme: 25.04.2024 - 17:35
 

Kardelen Koleji ilkokul öğrencilerinin 23 Nisan coşkusu devam ediyor

Nevşehir Özel Kardelen Koleji İlkokulu öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına devam ediyor.
  Özel Kardelen Koleji İlkokul öğrencileri 23 Nisan coşkusunu yaşamaya devam ediyor. Kardelen İlkokulu öğrencileri 23 Nisan etkinlikleri kapsamında müzik, resim, zeka oyunlarının yanı sıra piknik ve bahçe eğlenceleri ile doyasıya eğleniyor. Kardelen Koleji’nden yapılan açıklamada, “Öğrencilerimizin neşe ve mutlulukla dolmalarını hedeflediğimiz 23 Nisan şenlik haftamızın üçüncü gününde, okulumuzda çoklu lokomotif etkinlikler yapılmaya devam ediyor. Beden eğitimi öğretmenimiz tarafından düzenlenen parkurlarda keyifle yarışan öğrencilerimiz, modern dans ve folklor öğretmenimiz ile dans gösterisi yaptı. İngilizce zümremiz ile devam eden happy childrens day kutlamaları beraberinde müzik öğretmenimizin orf metodu uygulamaları , akıl zeka oyunları öğretmenimiz ile turnuvalar, görsel sanatlar etkinliği olarak kendi portreni çiz çalışması ve daha sonra sınıf arkadaşlarıyla beraber yapılan piknik ve bahçe eğlenceleri ile son buldu. Oldukça eğlenen kardelenlerimizin her günlerinin 23 Nisan tadında geçmesi için Kardelen ailesi olarak var gücümüzle çalışıyoruz. Ulusal Egemenliğimizin simgesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluş gününü Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bayram olarak armağan ettiği bu özel günde emeği geçen idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm dünya çocuklarımızın güldüğü bir bayram olsun” ifadelerine yer verildi.    
Nevşehir Özel Kardelen Koleji İlkokulu öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına devam ediyor.

 

Özel Kardelen Koleji İlkokul öğrencileri 23 Nisan coşkusunu yaşamaya devam ediyor. Kardelen İlkokulu öğrencileri 23 Nisan etkinlikleri kapsamında müzik, resim, zeka oyunlarının yanı sıra piknik ve bahçe eğlenceleri ile doyasıya eğleniyor.

Kardelen Koleji’nden yapılan açıklamada, “Öğrencilerimizin neşe ve mutlulukla dolmalarını hedeflediğimiz 23 Nisan şenlik haftamızın üçüncü gününde, okulumuzda çoklu lokomotif etkinlikler yapılmaya devam ediyor. Beden eğitimi öğretmenimiz tarafından düzenlenen parkurlarda keyifle yarışan öğrencilerimiz, modern dans ve folklor öğretmenimiz ile dans gösterisi yaptı. İngilizce zümremiz ile devam eden happy childrens day kutlamaları beraberinde müzik öğretmenimizin orf metodu uygulamaları , akıl zeka oyunları öğretmenimiz ile turnuvalar, görsel sanatlar etkinliği olarak kendi portreni çiz çalışması ve daha sonra sınıf arkadaşlarıyla beraber yapılan piknik ve bahçe eğlenceleri ile son buldu. Oldukça eğlenen kardelenlerimizin her günlerinin 23 Nisan tadında geçmesi için Kardelen ailesi olarak var gücümüzle çalışıyoruz. Ulusal Egemenliğimizin simgesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluş gününü Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bayram olarak armağan ettiği bu özel günde emeği geçen idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm dünya çocuklarımızın güldüğü bir bayram olsun” ifadelerine yer verildi.
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.