Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji İlkokul 1.sınıf öğretmenlerini tanıttı

EĞİTİM 09.03.2024 - 12:52, Güncelleme: 09.03.2024 - 13:11
 

Kardelen Koleji İlkokul 1.sınıf öğretmenlerini tanıttı

Nevşehir’in en tecrübeli ve dinamik kadrosu ile 30 yıldır hizmet veren Kardelen Eğitim Kurumları; 2024-2025 eğitim öğretim yılı için birinci sınıf öğretmenlerini tanıttı.
  Kardelen Koleji’nden yapılan açıklamada, “Türkiye’nin en prestijli ve kaliteli okullarına öğrenci yerleştiren Kardelen Eğitim Kurumları, ‘’Birinci sınıf eğitim için, 1.Sınıf öğretmenlerimiz’’ sloganı ile  deneyimli öğretmen kadrosuna, üç öğretmenimizi daha ekledi. Başlangıçlar mühimdir çünkü; bizi hedeflerimize ve hayallerimize o başlangıçlar götürür.’’ İfadelerini kullanan İlköğretim Müdürümüz Burhan Kaynar yeni  eğitim öğretim yılında Kardelen ailesine dahil olan öğretmenlerimizi tebrik ederek isimlerini açıkladı. Kardelen Eğitim Kurumları olarak yeni eğitim öğretim yılı için gücümüze güç katarak ilerliyoruz. Öğretmenlerimizin ilimize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. 2024-2025 öğretim yılında öğretmenlerimizin aklın ve bilimin ışığında yüreği vatan, millet ve bayrak sevgisi ile çarpan nesiller yetiştirmelerini ve sağlıklı, huzurlu, mutlu ve başarılı bir yıl temenni ediyoruz.   İşte Kardelen Koleji’nin 1.sını öğretmenleri Sevgi Gökçen Tülay Karakoç Zehra Su Kozan
Nevşehir’in en tecrübeli ve dinamik kadrosu ile 30 yıldır hizmet veren Kardelen Eğitim Kurumları; 2024-2025 eğitim öğretim yılı için birinci sınıf öğretmenlerini tanıttı.

 

Kardelen Koleji’nden yapılan açıklamada, “Türkiye’nin en prestijli ve kaliteli okullarına öğrenci yerleştiren Kardelen Eğitim Kurumları, ‘’Birinci sınıf eğitim için, 1.Sınıf öğretmenlerimiz’’ sloganı ile  deneyimli öğretmen kadrosuna, üç öğretmenimizi daha ekledi. Başlangıçlar mühimdir çünkü; bizi hedeflerimize ve hayallerimize o başlangıçlar götürür.’’ İfadelerini kullanan İlköğretim Müdürümüz Burhan Kaynar yeni  eğitim öğretim yılında Kardelen ailesine dahil olan öğretmenlerimizi tebrik ederek isimlerini açıkladı. Kardelen Eğitim Kurumları olarak yeni eğitim öğretim yılı için gücümüze güç katarak ilerliyoruz. Öğretmenlerimizin ilimize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. 2024-2025 öğretim yılında öğretmenlerimizin aklın ve bilimin ışığında yüreği vatan, millet ve bayrak sevgisi ile çarpan nesiller yetiştirmelerini ve sağlıklı, huzurlu, mutlu ve başarılı bir yıl temenni ediyoruz.

 

İşte Kardelen Koleji’nin 1.sını öğretmenleri

Sevgi Gökçen

Tülay Karakoç

Zehra Su Kozan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.