Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kardelen Koleji, branş ve sınıf öğretmenleri arıyor

EĞİTİM 23.03.2023 - 13:49, Güncelleme: 23.03.2023 - 13:52
 

Kardelen Koleji, branş ve sınıf öğretmenleri arıyor

Nevşehir Özel Kardelen Koleji tarafından yapılan açıklamada okul bünyesinde çalışacak branş ve sınıf öğretmenleri alacağını açıkladı.
  Nevşehir’in eğitimdeki köklü kuruluşu Özel Kardelen Koleji çalışma arkadaşları aradığını duyurdu. Nevşehir’de eğitim denilince akla ilk gelen kuruluş olan Özel Kardelen Koleji eğitimde kaliteyi yaşatmak ve meslekte gelişim için aranan branşlar şu şekilde;   Kardelen Koleji eğitimde kaliteyi yaşamak ve meslekte gelişim için; -Sınıf Öğretmeni -Okul öncesi Öğretmeni -Türkçe -Matematik -Fen Bilimleri -Sosyal bilimler -İngilizce -İspanyolca -Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi -Resim -Müzik -Beden Eğitimi -Sosyal Etkinlik ve Organizasyon branşlarında çalışma arkadaşları arıyor.    
Nevşehir Özel Kardelen Koleji tarafından yapılan açıklamada okul bünyesinde çalışacak branş ve sınıf öğretmenleri alacağını açıkladı.

 

Nevşehir’in eğitimdeki köklü kuruluşu Özel Kardelen Koleji çalışma arkadaşları aradığını duyurdu. Nevşehir’de eğitim denilince akla ilk gelen kuruluş olan Özel Kardelen Koleji eğitimde kaliteyi yaşatmak ve meslekte gelişim için aranan branşlar şu şekilde;

 

Kardelen Koleji eğitimde kaliteyi yaşamak ve meslekte gelişim için;

- Sınıf Öğretmeni

-Okul öncesi Öğretmeni

-Türkçe

-Matematik

-Fen Bilimleri

-Sosyal bilimler

-İngilizce

-İspanyolca

-Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi

-Resim

-Müzik

-Beden Eğitimi

-Sosyal Etkinlik ve Organizasyon branşlarında çalışma arkadaşları arıyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.