Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji Anaokulu 23 Nisan’ı coşkuyla karşıladı

EĞİTİM 22.04.2024 - 15:59, Güncelleme: 22.04.2024 - 15:59
 

Kardelen Koleji Anaokulu 23 Nisan’ı coşkuyla karşıladı

Kardelen Koleji Anaokulu öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla karşılarken minik öğrencilerin heyecanı görülmeye değerdi.
  Özel Kardelen Koleji Anaokulu öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla karşıladı. Öğretmenleri tarafından hazırlanan etkinliklerde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın tadını çıkartan minik öğrencilerin heyecanı ise görülmeye değerdi. Kardelen Eğitim Kurumları’ndan yapılan açıklamada, “Öğrencilerimizin neşe ve mutlulukla dolmalarını hedeflediğimiz 23 Nisan şenlik haftamızın ilk gününde, okulumuzda çoklu lokomotif etkinlikleri yapıldı. Beden eğitimi öğretmenimiz tarafından düzenlenen parkurlarda keyifle yarışan miniklerimiz, modern dans ve folklor öğretmenimiz ile dans gösterisi yaptı. İngilizce zümremiz ile devam eden happy childrens day kutlamaları   beraberinde müzik öğretmenimizin orf metodu uygulamaları ve akıl zeka turnuvaları ile son buldu. Oldukça  eğlenen minik kardelenlerimizin her günlerinin 23 Nisan tadında geçmesi  için Kardelen ailesi olarak var gücümüzle çalışıyoruz. Ulusal Egemenliğimizin simgesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluş gününü Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bayram olarak armağan ettiği bu özel günde emeği geçen idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı  tüm dünya çocuklarımızın  güldüğü bir bayram olsun” ifadelerine yer verildi.  
Kardelen Koleji Anaokulu öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla karşılarken minik öğrencilerin heyecanı görülmeye değerdi.

 

Özel Kardelen Koleji Anaokulu öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla karşıladı. Öğretmenleri tarafından hazırlanan etkinliklerde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın tadını çıkartan minik öğrencilerin heyecanı ise görülmeye değerdi.

Kardelen Eğitim Kurumları’ndan yapılan açıklamada, “Öğrencilerimizin neşe ve mutlulukla dolmalarını hedeflediğimiz 23 Nisan şenlik haftamızın ilk gününde, okulumuzda çoklu lokomotif etkinlikleri yapıldı. Beden eğitimi öğretmenimiz tarafından düzenlenen parkurlarda keyifle yarışan miniklerimiz, modern dans ve folklor öğretmenimiz ile dans gösterisi yaptı. İngilizce zümremiz ile devam eden happy childrens day kutlamaları   beraberinde müzik öğretmenimizin orf metodu uygulamaları ve akıl zeka turnuvaları ile son buldu. Oldukça  eğlenen minik kardelenlerimizin her günlerinin 23 Nisan tadında geçmesi  için Kardelen ailesi olarak var gücümüzle çalışıyoruz. Ulusal Egemenliğimizin simgesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluş gününü Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bayram olarak armağan ettiği bu özel günde emeği geçen idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı  tüm dünya çocuklarımızın  güldüğü bir bayram olsun” ifadelerine yer verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.