Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kardelen Koleji, ‘’18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 108. Yıl Dönümü kutlu olsun’’

EĞİTİM 18.03.2023 - 09:48, Güncelleme: 18.03.2023 - 09:50
 

Kardelen Koleji, ‘’18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 108. Yıl Dönümü kutlu olsun’’

Kardelen Koleji 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 108. Yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.
  Kardelen Kolejinden yapılan açıklamada, ‘’ Her siperde ayrı bir destan başlatan askerlerimiz, düşmana karşı verdiği mukaddes mücadeleyi zaferle sonuçlandırdığında, dünya tarihinin zirve sayfalarına da "Çanakkale Geçilemez!" ilkesini bir daha silinmemek üzere yazdırmıştır. Çanakkale Zaferimizin 108. yılında Cumhuriyetimizin kurucusu, Anafartalar kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Çanakkale’nin ve istiklal mücadelesinin bütün kahramanlarını saygı ve minnetle anıyoruz.’’ İfadelerine yer verildi.  
Kardelen Koleji 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 108. Yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

 

Kardelen Kolejinden yapılan açıklamada, ‘’ Her siperde ayrı bir destan başlatan askerlerimiz, düşmana karşı verdiği mukaddes mücadeleyi zaferle sonuçlandırdığında, dünya tarihinin zirve sayfalarına da "Çanakkale Geçilemez!" ilkesini bir daha silinmemek üzere yazdırmıştır.

Çanakkale Zaferimizin 108. yılında Cumhuriyetimizin kurucusu, Anafartalar kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Çanakkale’nin ve istiklal mücadelesinin bütün kahramanlarını saygı ve minnetle anıyoruz.’’ İfadelerine yer verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.