Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kardelen Anaokulu öğrencileri mezuniyet sevinci yaşadı

EĞİTİM 29.05.2022 - 19:43, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kardelen Anaokulu öğrencileri mezuniyet sevinci yaşadı

Nevşehir Özel Kardelen Koleji anaokulu öğrencileri mezuniyet sevinci yaşadı.
  Nevşehir Özel Kardelen Koleji Anaokulu’nda 2021-2022 eğitim öğretim yılının mezuniyet töreni yapıldı. Kardelen Koleji konferans salonunda düzenlenen anaokulu mezuniyet törenine öğrenci velileri yoğun ilgi gösterirken minik öğrenciler ilk kez mezuniyet sevinci yaşamanın mutluluğunu aileler ile birlikte yaşadı.   Kardelen Anaokulu mezuniyet töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan mezuniyet töreni İlköğretim Okul Müdürü Burhan Kaynar’ın konuşması ile devam etti. Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Burhan Kaynar burada yaptığı konuşmada minik öğrenciler ile bugün burada ilk mezuniyet sevincine ortak oldukları için son derece mutlu olduklarını kaydetti. Kaynar, “Bizler Kardelen Koleji ailesi olarak mutlu bireyler yetiştirmenin çabası içerisindeyiz. Biz öğrencilerimize öğrenirken onların hem de mutlu bireyler olması için çalışıyoruz. Bizlere en değerlilerinizi emanet ettiğiniz için ve bundan sonra da hep birlikte geleceğe emin adımlarla yürümeye karar vermiş olmanızdan dolayı tüm öğrenci velilerimize teşekkür ediyoruz. Bugün burada anaokulundan mezuniyetlerine şahit olduğumuz yavrularımızın hep birlikte üniversitede de mezuniyetlerine şahit olacağımıza yürekten inanıyorum. Katımlarınızdan dolayı tüm velilerimize teşekkür ederim” dedi.   Okul Müdürü Burhan Kaynar’ın konuşmasının ardından ise minik öğrenciler 10.Yıl marşı eşliğinde kep atmanın mutluluğunu yaşadılar.   Kardelen Koleji Anaokulu mezuniyet töreni pasta kesimi ve öğrenci velilerine çeşitli ikramlarda bulunulmasının ardından sona erdi.  
Nevşehir Özel Kardelen Koleji anaokulu öğrencileri mezuniyet sevinci yaşadı.

 

Nevşehir Özel Kardelen Koleji Anaokulu’nda 2021-2022 eğitim öğretim yılının mezuniyet töreni yapıldı. Kardelen Koleji konferans salonunda düzenlenen anaokulu mezuniyet törenine öğrenci velileri yoğun ilgi gösterirken minik öğrenciler ilk kez mezuniyet sevinci yaşamanın mutluluğunu aileler ile birlikte yaşadı.

 

Kardelen Anaokulu mezuniyet töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan mezuniyet töreni İlköğretim Okul Müdürü Burhan Kaynar’ın konuşması ile devam etti. Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Burhan Kaynar burada yaptığı konuşmada minik öğrenciler ile bugün burada ilk mezuniyet sevincine ortak oldukları için son derece mutlu olduklarını kaydetti. Kaynar, “Bizler Kardelen Koleji ailesi olarak mutlu bireyler yetiştirmenin çabası içerisindeyiz. Biz öğrencilerimize öğrenirken onların hem de mutlu bireyler olması için çalışıyoruz. Bizlere en değerlilerinizi emanet ettiğiniz için ve bundan sonra da hep birlikte geleceğe emin adımlarla yürümeye karar vermiş olmanızdan dolayı tüm öğrenci velilerimize teşekkür ediyoruz. Bugün burada anaokulundan mezuniyetlerine şahit olduğumuz yavrularımızın hep birlikte üniversitede de mezuniyetlerine şahit olacağımıza yürekten inanıyorum. Katımlarınızdan dolayı tüm velilerimize teşekkür ederim” dedi.

 

Okul Müdürü Burhan Kaynar’ın konuşmasının ardından ise minik öğrenciler 10.Yıl marşı eşliğinde kep atmanın mutluluğunu yaşadılar.

 

Kardelen Koleji Anaokulu mezuniyet töreni pasta kesimi ve öğrenci velilerine çeşitli ikramlarda bulunulmasının ardından sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.