Sitenin sağında bir giydirme reklam

Karapınar'da örnek dayanışma

GÜNCEL 09.11.2020 - 10:43, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Karapınar'da örnek dayanışma

Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar Kasabasında milletvekili, Belediye Başkanı ve hayırsever bir iş insanının katkılarıyla Havva ve Mustafa çiftinin yuvası kuruldu.
  NEVŞEHİR(MHA) Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar Kasabasında milletvekili, Belediye Başkanı ve hayırsever bir iş insanının katkılarıyla Havva ve Mustafa çiftinin yuvası kuruldu.     AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe'nin de genç çiftin yüzüklerini taktığı dayanışma örneği dikkatlerden kaçmadı.     Milletvekili Menekşe, "Şehrimizde özlenen dayanışma ilk meyvesini verdi, hamdolsun.    Acıgöl- Karapınar Beldemizde olan bir çiftimizi hem Hayırsever İş İnsanımız hem destek olan esnaf arkadaşlarımız hem de Karapınar Belediye Başkanımızın destekleriyle kuracakları yuvaya vesile olduk. Oğlumuz Mustafa ve Kızımız Havva’ya el birliğiyle kurulan bu yuvada mutluluklar diliyorum. Rabbim Şehrimizdeki bu dayanışmalarımızın devamını nasip etsin" dedi. 
Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar Kasabasında milletvekili, Belediye Başkanı ve hayırsever bir iş insanının katkılarıyla Havva ve Mustafa çiftinin yuvası kuruldu.

 

NEVŞEHİR(MHA) Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar Kasabasında milletvekili, Belediye Başkanı ve hayırsever bir iş insanının katkılarıyla Havva ve Mustafa çiftinin yuvası kuruldu.  

 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe'nin de genç çiftin yüzüklerini taktığı dayanışma örneği dikkatlerden kaçmadı.  

 

Milletvekili Menekşe, "Şehrimizde özlenen dayanışma ilk meyvesini verdi, hamdolsun. 

 

Acıgöl- Karapınar Beldemizde olan bir çiftimizi hem Hayırsever İş İnsanımız hem destek olan esnaf arkadaşlarımız hem de Karapınar Belediye Başkanımızın destekleriyle kuracakları yuvaya vesile olduk. Oğlumuz Mustafa ve Kızımız Havva’ya el birliğiyle kurulan bu yuvada mutluluklar diliyorum. Rabbim Şehrimizdeki bu dayanışmalarımızın devamını nasip etsin" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.