Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Karapınar İlkokulu’nda Akıl ve Zeka Oyunları sınıfı açılışı yapıldı

EĞİTİM 22.09.2022 - 17:14, Güncelleme: 22.09.2022 - 17:14
 

Karapınar İlkokulu’nda Akıl ve Zeka Oyunları sınıfı açılışı yapıldı

Nevşehir’in Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar beldesinde bulunan Karapınar İlkokulu’na yaptırılan Akıl ve Zeka Oyunları Sınıfı ile Bilgisayar Laboratuvarı açılışı yapıldı.
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel beraberinde AK Parti milletvekili Yücel Menekşe, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ve Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş ile Karapınar İlkokulu’na kazandırılan Akıl ve Zeka Oyunları Sınıfı ile Bilgisayar Laboratuvarı açılışını gerçekleştirdi. Vali Becel öğrenciler ile yakından ilgilenerek sınıf aktivitelerini de izledi. Karapınar İlkokulu’nda düzenlenen açılış programına Vali İnci Sezer Becel, AK Parti milletvekili Yücel Menekşe, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Milli Eğitim Müdürü Memet Polat ve Acıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Semih Kırım katıldı.  
Nevşehir’in Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar beldesinde bulunan Karapınar İlkokulu’na yaptırılan Akıl ve Zeka Oyunları Sınıfı ile Bilgisayar Laboratuvarı açılışı yapıldı.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel beraberinde AK Parti milletvekili Yücel Menekşe, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ve Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş ile Karapınar İlkokulu’na kazandırılan Akıl ve Zeka Oyunları Sınıfı ile Bilgisayar Laboratuvarı açılışını gerçekleştirdi. Vali Becel öğrenciler ile yakından ilgilenerek sınıf aktivitelerini de izledi.

Karapınar İlkokulu’nda düzenlenen açılış programına Vali İnci Sezer Becel, AK Parti milletvekili Yücel Menekşe, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Milli Eğitim Müdürü Memet Polat ve Acıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Semih Kırım katıldı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.