Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Karapınar Belediye Başkanı Güneş''Sevgi tüm engelleri aşar''

BELEDİYELER 03.12.2022 - 12:59, Güncelleme: 03.12.2022 - 13:04
 

Karapınar Belediye Başkanı Güneş''Sevgi tüm engelleri aşar''

Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş dünya engelliler gününü kutladı.
NEVŞEHİR(MHA)  Başkan Güneş, "İnsana verilen değerin en belirgin yansıması engellilere verilen değer ve onlara sağlanan kolaylıklardır. Bu aynı zamanda bir ülkenin gelişmişlik düzeyini gösteren en önemli unsurlardan biridir. Bu bağlamda, engelli kardeşlerimizin maruz kaldığı eşitsizlikleri ortadan kaldırmak, istihdam yoluyla özgürleşmelerini sağlamak, yaşam koşulları ve bakım hizmetlerini iyileştirmek, ön yargılarla mücadele etmek ve onlara güvenli bir gelecek sunmak, millet ve devlet olarak en temel görevimizdir. Doğuştan ya da sonradan herhangi bir hastalık ya da kaza sonucu toplumsal yaşama uyum sağlama ve günlük gereksinimlerini karşılamada güçlükleri olan engelli vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü için çalışmalar yürüten sivil toplum kuruluşlarımıza teşekkür ediyor, başta kamu görevlilerimiz olmak üzere tüm toplumun ilgisini ve katkısını bekliyoruz" dedi.
Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş dünya engelliler gününü kutladı.

NEVŞEHİR(MHA)  Başkan Güneş, "İnsana verilen değerin en belirgin yansıması engellilere verilen değer ve onlara sağlanan kolaylıklardır. Bu aynı zamanda bir ülkenin gelişmişlik düzeyini gösteren en önemli unsurlardan biridir.

Bu bağlamda, engelli kardeşlerimizin maruz kaldığı eşitsizlikleri ortadan kaldırmak, istihdam yoluyla özgürleşmelerini sağlamak, yaşam koşulları ve bakım hizmetlerini iyileştirmek, ön yargılarla mücadele etmek ve onlara güvenli bir gelecek sunmak, millet ve devlet olarak en temel görevimizdir.

Doğuştan ya da sonradan herhangi bir hastalık ya da kaza sonucu toplumsal yaşama uyum sağlama ve günlük gereksinimlerini karşılamada güçlükleri olan engelli vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü için çalışmalar yürüten sivil toplum kuruluşlarımıza teşekkür ediyor, başta kamu görevlilerimiz olmak üzere tüm toplumun ilgisini ve katkısını bekliyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.