Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Karapınar Belediye Başkanı Güneş, Ramazan Bayramı’nı kutladı

İLÇELER 20.04.2023 - 12:29, Güncelleme: 20.04.2023 - 12:29
 

Karapınar Belediye Başkanı Güneş, Ramazan Bayramı’nı kutladı

Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımlamış olduğu mesajında tüm İslam Âlemi’nin ve Karapınar halkının bayramını kutladı.
  Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımlamış olduğu mesajında, Birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissettiğimiz, manevi zenginliklerle dolu bir Ramazan Ayı’nı daha idrak ederek bayramı karşılamanın mutluluğunu yaşamaktayız. Bizleri Ramazan Bayramı'na kavuşturan Yüce Rabbimize sonsuz şükürler olsun dedi. Güneş, “Bayram günleri, milli ve manevi değerlerimizi bütün güzellikleriyle hissettiğimiz, kırgınlık ve küskünlüğü bir kenara bırakarak barıştığımız müstesna günlerdir. Bu günlerin sevincini, heyecanını, yardımlaşma ve dayanışma duygularını hayatımızın her anına yayabilmek, ortak hedefimiz olmalıdır. Bu günleri fırsat bilerek aramızdaki sevgi, merhamet, kardeşlik ve hoşgörü duygularını güçlendirmemiz bayramı gerçek anlamda idrak etmemizi sağlayacaktır. Ramazan Bayramı vesilesiyle, milletimizin huzur içerisinde yaşaması ve vatanımızın bütünlüğü için görev yaparken hayatını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, şehit ailelerimize, gazilerimize ve yakınlarına bir defa daha şükranlarımı ifade ediyorum. Karapınar halkımızın bütün İslam Âleminin Ramazan Bayramını kutluyor; bayramın tüm insanlığa dostluk, barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyor, Cenab-ı Hak’tan herkese sağlık ve esenlikler niyaz ediyorum” dedi.  
Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımlamış olduğu mesajında tüm İslam Âlemi’nin ve Karapınar halkının bayramını kutladı.

 

Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımlamış olduğu mesajında, Birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissettiğimiz, manevi zenginliklerle dolu bir Ramazan Ayı’nı daha idrak ederek bayramı karşılamanın mutluluğunu yaşamaktayız. Bizleri Ramazan Bayramı'na kavuşturan Yüce Rabbimize sonsuz şükürler olsun dedi. Güneş, “ Bayram günleri, milli ve manevi değerlerimizi bütün güzellikleriyle hissettiğimiz, kırgınlık ve küskünlüğü bir kenara bırakarak barıştığımız müstesna günlerdir. Bu günlerin sevincini, heyecanını, yardımlaşma ve dayanışma duygularını hayatımızın her anına yayabilmek, ortak hedefimiz olmalıdır. Bu günleri fırsat bilerek aramızdaki sevgi, merhamet, kardeşlik ve hoşgörü duygularını güçlendirmemiz bayramı gerçek anlamda idrak etmemizi sağlayacaktır. Ramazan Bayramı vesilesiyle, milletimizin huzur içerisinde yaşaması ve vatanımızın bütünlüğü için görev yaparken hayatını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, şehit ailelerimize, gazilerimize ve yakınlarına bir defa daha şükranlarımı ifade ediyorum. Karapınar halkımızın bütün İslam Âleminin Ramazan Bayramını kutluyor; bayramın tüm insanlığa dostluk, barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyor, Cenab-ı Hak’tan herkese sağlık ve esenlikler niyaz ediyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.