Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kar yağışıyla birlikte içme suyu hatlarında arızalar arttı

NEVŞEHİR 01.02.2022 - 13:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kar yağışıyla birlikte içme suyu hatlarında arızalar arttı

Nevşehir İl özel idaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipleri meydana gelen yoğun kar yağışı nedeniyle 7/24 çalışma esasına göre sorumluluk sahasındaki yolların temizlenmesi ve buzlanmasını önlemek amacıyla tuzlama faaliyetlerini yürütüyor.
    NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl özel idaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipleri meydana gelen yoğun kar yağışı nedeniyle 7/24 çalışma esasına göre sorumluluk sahasındaki yolların temizlenmesi ve buzlanmasını önlemek amacıyla tuzlama faaliyetlerini yürütüyor. Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ise köylerden gelen içme suyu arıza ihbarları doğrultusunda köylerimizdeki içme suyu arızalarına müdahale etti.     Bu kapsamda; Acıgöl İlçesine bağlı Ağıllı ve Karacaören köyleri içme suyu şebeke arızasına müdahale edilmiş ve sorun giderilerek köylere su verildi. Ürgüp İlçesine bağlı Başdere Köyünde içme suyu pompa hattı arızasına müdahale edilerek sorun giderildi. Hacıbektaş İlçesine bağlı Büyükburunağıl Köyünde, Merkez İlçeye bağlı Çardak Köyünde, Gülşehir İlçesine bağlı Hacılar, Karahöyük ve Yalıntaş köylerinde, Avanos İlçesine bağlı Küçükayhan Köyündeki içme suyu elektrik arızaları giderilerek, köylere su verildi.  
Nevşehir İl özel idaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipleri meydana gelen yoğun kar yağışı nedeniyle 7/24 çalışma esasına göre sorumluluk sahasındaki yolların temizlenmesi ve buzlanmasını önlemek amacıyla tuzlama faaliyetlerini yürütüyor.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl özel idaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipleri meydana gelen yoğun kar yağışı nedeniyle 7/24 çalışma esasına göre sorumluluk sahasındaki yolların temizlenmesi ve buzlanmasını önlemek amacıyla tuzlama faaliyetlerini yürütüyor. Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ise köylerden gelen içme suyu arıza ihbarları doğrultusunda köylerimizdeki içme suyu arızalarına müdahale etti.  

 

Bu kapsamda; Acıgöl İlçesine bağlı Ağıllı ve Karacaören köyleri içme suyu şebeke arızasına müdahale edilmiş ve sorun giderilerek köylere su verildi.
Ürgüp İlçesine bağlı Başdere Köyünde içme suyu pompa hattı arızasına müdahale edilerek sorun giderildi.
Hacıbektaş İlçesine bağlı Büyükburunağıl Köyünde, Merkez İlçeye bağlı Çardak Köyünde, Gülşehir İlçesine bağlı Hacılar, Karahöyük ve Yalıntaş köylerinde, Avanos İlçesine bağlı Küçükayhan Köyündeki içme suyu elektrik arızaları giderilerek, köylere su verildi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.