Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya’da on binlerce kişi Oğuzhan Koç’la eğlendi

TURİZM 13.08.2023 - 11:39, Güncelleme: 13.08.2023 - 11:44
 

Kapadokya’da on binlerce kişi Oğuzhan Koç’la eğlendi

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nca düzenlenen Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali’nde dün akşam Oğuzhan Koç rüzgarı esti.
  Nevşehirliler, erken saatlerden itibaren konserin gerçekleştirileceği Göreme Festival Alanı’nı doldurmaya başladı. Oğuzhan Koç, sahneye çıktığı anda da büyük coşku yaşandı. Sevilen şarkılarını seslendiren sanatçıya, alanı dolduran binlerce kişi de hep bir ağızdan eşlik etti. Ürgüp’te Yavuz Bingöl Coşkusu Aynı saatlerde Ürgüp Meydanı’nda da Yavuz Bingöl sahne aldı. Nevşehirliler’in büyük ilgi gösterdiği konserde, Yavuz Bingöl, sevilen şarkılarını seslendirdi. Paşabağları’nda “Arda Boyları” Balesi Paşabağları Vadisi’nin eşsiz atmosferinde de Samsun Devlet Opera ve Balesi’nin “Arda Boyları” balesi sahnelendi. Trakya yöresine ait sevilen türkünün hikayesinin modern dansla sahneye taşındığına “Arda Boyları”na Nevşehirliler büyük ilgi gösterdi Rafadan Tayfa Avanos Etkinlik Alanı’nda çocukların sevdiği çizgi film karakterleri Rafadan Tayfa oyunu sahnelendi. Oyuna çocuklar büyük ilgi gösterdi.  
Kültür ve Turizm Bakanlığı’nca düzenlenen Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali’nde dün akşam Oğuzhan Koç rüzgarı esti.

 

Nevşehirliler, erken saatlerden itibaren konserin gerçekleştirileceği Göreme Festival Alanı’nı doldurmaya başladı. Oğuzhan Koç, sahneye çıktığı anda da büyük coşku yaşandı. Sevilen şarkılarını seslendiren sanatçıya, alanı dolduran binlerce kişi de hep bir ağızdan eşlik etti.

Ürgüp’te Yavuz Bingöl Coşkusu

Aynı saatlerde Ürgüp Meydanı’nda da Yavuz Bingöl sahne aldı. Nevşehirliler’in büyük ilgi gösterdiği konserde, Yavuz Bingöl, sevilen şarkılarını seslendirdi.

Paşabağları’nda “Arda Boyları” Balesi

Paşabağları Vadisi’nin eşsiz atmosferinde de Samsun Devlet Opera ve Balesi’nin “Arda Boyları” balesi sahnelendi. Trakya yöresine ait sevilen türkünün hikayesinin modern dansla sahneye taşındığına “Arda Boyları”na Nevşehirliler büyük ilgi gösterdi

Rafadan Tayfa

Avanos Etkinlik Alanı’nda çocukların sevdiği çizgi film karakterleri Rafadan Tayfa oyunu sahnelendi. Oyuna çocuklar büyük ilgi gösterdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.