Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kapadokya Üniversitesi işe NTB arasında eğitim iş birliği protokolü imzalandı

NEVŞEHİR 20.10.2022 - 11:48, Güncelleme: 20.10.2022 - 13:23
 

Kapadokya Üniversitesi işe NTB arasında eğitim iş birliği protokolü imzalandı

Kapadokya Üniversitesi ile Nevşehir Ticaret Borsası arasında eğitimde iş birliği protokolü imzalandı
Kapadokya Üniversi ile Nevşehir Ticaret Borsası arasında Meslek Yüksek Okulu (MYO) Çevre Sağlığı programı öğrencileri dönem içerisinde yapacakları pratik uygulamalar için Nevşehir Ticaret Borsasının laboratuvarlarının kullanılması, öğrencilerin mezun olmadan önce ya da mezun olduktan hemen sonra staj eğitimi almaları, Nevşehir Ticaret Borsasının bilgi, deneyim ve birikiminden faydalanması için eğitimde iş birliği protokolü imzalandı. Protokol imza törenine Kapadokya Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Müdürü Füsun Hepdinç, Eğitim Planlama ve Koordinasyon Dairesi Başkanı Ayfer Coşkun ve Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş katıldı. Taraflar iş birliğinin her iki tarafa da hayırlı olması temennisinde bulundular  
Kapadokya Üniversitesi ile Nevşehir Ticaret Borsası arasında eğitimde iş birliği protokolü imzalandı

Kapadokya Üniversi ile Nevşehir Ticaret Borsası arasında Meslek Yüksek Okulu (MYO) Çevre Sağlığı programı öğrencileri dönem içerisinde yapacakları pratik uygulamalar için Nevşehir Ticaret Borsasının laboratuvarlarının kullanılması, öğrencilerin mezun olmadan önce ya da mezun olduktan hemen sonra staj eğitimi almaları, Nevşehir Ticaret Borsasının bilgi, deneyim ve birikiminden faydalanması için eğitimde iş birliği protokolü imzalandı.

Protokol imza törenine Kapadokya Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Müdürü Füsun Hepdinç, Eğitim Planlama ve Koordinasyon Dairesi Başkanı Ayfer Coşkun ve Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş katıldı. Taraflar iş birliğinin her iki tarafa da hayırlı olması temennisinde bulundular

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.