Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya turizmcilerinde Ekici sevinci yaşanıyor

SİYASET 21.03.2023 - 16:33, Güncelleme: 21.03.2023 - 16:33
 

Kapadokya turizmcilerinde Ekici sevinci yaşanıyor

AK Parti Nevşehir milletvekili aday adayı Cengiz Ekici, TÜRSAB Kapadokya Bölge Temsil Kurulu ile bir araya geldi.
  14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde AK Parti Nevşehir milletvekili aday adaylık başvurusunu yapmasının ardından çalışmalarına hız veren Cengiz Ekici, turizm sektörlerini ziyaret ediyor. Ekici, TÜRSAB Kapadokya Temsil Kurulu ile bir araya gelirken burada kendisinin de bir turizmci olarak turizm ve turizmcilerinin sıkıntılarını yakından bildiğini bu anlamda çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti. TÜRSAB Yönetim Kurulu üyesi Talip Aldemir ve turizmciler AK Parti’den turizm ve turizmcinin dostu olan bir aday olarak Cengiz Ekici’yi görmekten dolayı son derece mutlu olduklarını ifade ederken turizmciler olarak her zaman yanında olduklarını ifade ettiler.  
AK Parti Nevşehir milletvekili aday adayı Cengiz Ekici, TÜRSAB Kapadokya Bölge Temsil Kurulu ile bir araya geldi.

 

14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde AK Parti Nevşehir milletvekili aday adaylık başvurusunu yapmasının ardından çalışmalarına hız veren Cengiz Ekici, turizm sektörlerini ziyaret ediyor. Ekici, TÜRSAB Kapadokya Temsil Kurulu ile bir araya gelirken burada kendisinin de bir turizmci olarak turizm ve turizmcilerinin sıkıntılarını yakından bildiğini bu anlamda çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti.

TÜRSAB Yönetim Kurulu üyesi Talip Aldemir ve turizmciler AK Parti’den turizm ve turizmcinin dostu olan bir aday olarak Cengiz Ekici’yi görmekten dolayı son derece mutlu olduklarını ifade ederken turizmciler olarak her zaman yanında olduklarını ifade ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.