Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kapadokya konaklama sektörü, Gülper Gündüz Yassı için sandık başına gidiyor

TURİZM 23.12.2022 - 09:50, Güncelleme: 23.12.2022 - 09:50
 

Kapadokya konaklama sektörü, Gülper Gündüz Yassı için sandık başına gidiyor

Kapadokya’daki konaklama sektörünün temsilcileri bölgemizden çıkan adayı Gülper Gündüz Yassı’yı desteklemek için 25 Aralık’ta sandık başına gidiyor.
25 Aralık 2022 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Türkiye Turizm Tanıtma Ajansı - TGA seçimleri için İç Anadolu Bölgesi Seçimleri Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Gerçekleştirilecek seçimlerde İç Anadolu Bölgesi Adayı Gülper Gündüz Yassı yaptığı açıklamada, “Ülkemiz, İç Anadolu Bölgesi ve Kapadokya Turizmini geldiği noktanın daha da ötesine taşımak, hak ettiği konuma taşımak üzere göreve talip oldum. Siz değerli meslektaşlarımın gerçekleştirilecek olan seçimlere katılımlarınız bizler için çok kıymetlidir.  Bu vesile ile 25 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek seçimler neticesinde sektörümüzün ve bölgemizin sesi olmak adına tüm konaklama sektörünü oy kullanmaya davet ediyorum” dedi.
Kapadokya’daki konaklama sektörünün temsilcileri bölgemizden çıkan adayı Gülper Gündüz Yassı’yı desteklemek için 25 Aralık’ta sandık başına gidiyor.

25 Aralık 2022 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Türkiye Turizm Tanıtma Ajansı - TGA seçimleri için İç Anadolu Bölgesi Seçimleri Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Gerçekleştirilecek seçimlerde İç Anadolu Bölgesi Adayı Gülper Gündüz Yassı yaptığı açıklamada, “Ülkemiz, İç Anadolu Bölgesi ve Kapadokya Turizmini geldiği noktanın daha da ötesine taşımak, hak ettiği konuma taşımak üzere göreve talip oldum. Siz değerli meslektaşlarımın gerçekleştirilecek olan seçimlere katılımlarınız bizler için çok kıymetlidir.  Bu vesile ile 25 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek seçimler neticesinde sektörümüzün ve bölgemizin sesi olmak adına tüm konaklama sektörünü oy kullanmaya davet ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.