Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya Hastanesi’nde Hemşireler günü kutlandı

SAĞLIK 12.05.2023 - 16:48, Güncelleme: 12.05.2023 - 16:48
 

Kapadokya Hastanesi’nde Hemşireler günü kutlandı

Nevşehir Özel Kapadokya Hastanesi’nde 12 Mayıs Hemşireler Günü kutlandı.
  Özel Kapadokya Hastanesi yönetimi tarafından 12 Mayıs Hemşireler Günü dolayısıyla hastanede hizmet vermekte olan hemşirelerin günü kutlandı. Kapadokya Hastanesi’nden yapılan açıklamada, “Kapadokya Hastanesi olarak, zor günlerde canla başla emek veren sağlık hizmetlerinin önemli ve ayrılmaz bir parçası olan,  büyük fedakarlıklarla her koşulda görevini yerine getiren hemşirelerimize 12 Mayıs Hemşireler Günü kutlaması yapıldı. Hastane yönetimi olarak hemşirelere çiçek taktim edildi.  Hastane hemşireleri; "Çok kutsal bir mesleğe sahip olduklarını belirterek, böyle anlamlı bir günde kendilerini hatırlayan hastane yönetimine teşekkür ettiler” ifadelerine yer verildi.    
Nevşehir Özel Kapadokya Hastanesi’nde 12 Mayıs Hemşireler Günü kutlandı.

 

Özel Kapadokya Hastanesi yönetimi tarafından 12 Mayıs Hemşireler Günü dolayısıyla hastanede hizmet vermekte olan hemşirelerin günü kutlandı. Kapadokya Hastanesi’nden yapılan açıklamada, “ Kapadokya Hastanesi olarak, zor günlerde canla başla emek veren sağlık hizmetlerinin önemli ve ayrılmaz bir parçası olan,  büyük fedakarlıklarla her koşulda görevini yerine getiren hemşirelerimize 12 Mayıs Hemşireler Günü kutlaması yapıldı. Hastane yönetimi olarak hemşirelere çiçek taktim edildi.  Hastane hemşireleri; "Çok kutsal bir mesleğe sahip olduklarını belirterek, böyle anlamlı bir günde kendilerini hatırlayan hastane yönetimine teşekkür ettiler” ifadelerine yer verildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.