Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kapadokya Hastanesi’nde 14 Mart Tıp Bayramı kutlandı

SAĞLIK 14.03.2023 - 17:20, Güncelleme: 14.03.2023 - 17:20
 

Kapadokya Hastanesi’nde 14 Mart Tıp Bayramı kutlandı

Kapadokya Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Fatih Yakut, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla hastanede görevli doktorların Tıp Bayramı’nı kutladı.
  Kapadokya Hastanesi yönetiminden yapılan açıklamada, “Kapadokya Hastanesi olarak, sağlık çalışanlarımızın ve doktorlarımızın 14 mart tıp bayramını kutladık. Başhekimimiz Op. Dr. Fatih Yakut görevi başında çalışanları tek tek ziyaret ederek çiçek taktim edip 14 Mart tıp bayramlarını kutladı” ifadelerine yer verildi. Kapadokya Hastanesi Başhekim Op. Dr. Fatih Yakut yaptığı açıklamada, “Öncelikle siz değerli çalışma arkadaşlarımız bugüne kadar gece gündüz demeden verdiğiniz emeklerinizden dolayı hepinize teşekkür ederim. 14 Mart Tıp bayramınızı kutlarım. Salgın döneminde gerekse yaşadığımız doğal afet sonrasında toplumumuzun  canı ve sağlığı için emeklerini ortaya koyan fedakar sağlık çalışanlarımıza minnettarız. Tıp bayramı kutladığımız bu günde görevi başında şehit düşen sağlık çalışanlarımızı rahmetle anıyor, bu zor günlerimizde her zaman olduğu gibi “önce sağlık” diyerek canla başla emek vermeye devam eden tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramları’nı en içten dileklerimle kutlar kolaylıklar dilerim” diye konuştu.      
Kapadokya Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Fatih Yakut, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla hastanede görevli doktorların Tıp Bayramı’nı kutladı.

 

Kapadokya Hastanesi yönetiminden yapılan açıklamada, “Kapadokya Hastanesi olarak, sağlık çalışanlarımızın ve doktorlarımızın 14 mart tıp bayramını kutladık. Başhekimimiz Op. Dr. Fatih Yakut görevi başında çalışanları tek tek ziyaret ederek çiçek taktim edip 14 Mart tıp bayramlarını kutladı” ifadelerine yer verildi.

Kapadokya Hastanesi Başhekim Op. Dr. Fatih Yakut yaptığı açıklamada, “Öncelikle siz değerli çalışma arkadaşlarımız bugüne kadar gece gündüz demeden verdiğiniz emeklerinizden dolayı hepinize teşekkür ederim. 14 Mart Tıp bayramınızı kutlarım. Salgın döneminde gerekse yaşadığımız doğal afet sonrasında toplumumuzun  canı ve sağlığı için emeklerini ortaya koyan fedakar sağlık çalışanlarımıza minnettarız. Tıp bayramı kutladığımız bu günde görevi başında şehit düşen sağlık çalışanlarımızı rahmetle anıyor, bu zor günlerimizde her zaman olduğu gibi “önce sağlık” diyerek canla başla emek vermeye devam eden tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramları’nı en içten dileklerimle kutlar kolaylıklar dilerim” diye konuştu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.