Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya Balon ve Kültür Yolu festivalinde bugün

KÜLTÜR-SANAT 07.08.2023 - 12:07, Güncelleme: 07.08.2023 - 12:07
 

Kapadokya Balon ve Kültür Yolu festivalinde bugün

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Kapadokya Balon ve Kültür Yolu festivalinin üçüncü günü de dolu dolu programlar ile sizleri bekliyor.
  Kapadokya Balon ve Kültür Yolu festivali kapsamında programın 3.gününde düzenlenecek olan etkinlikleri sizler için derledik.  Bugün saat 16.00’da Kapadokya Üniversitesi fabrika yerleşkesinde Coşkun Aral fotoğraf meraklıları ile söyleşi yapacakken fotomaraton ödül töreni düzenlenecek. Avanos Amfi Tiyatro Açık Hava sahnesinde saat 20.30’da Okay Yemiz ve Oriental Wind sahne alacak. Paşabağları Vadisinde saat 21.00’de Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası şef Eral İnal öncülüğünde Neşet Ertaş türküleri müzik severler ile buluşacak. Göreme Festival alanında 90’lar Türkçe pop partisi düzenlenecek. Göreme Festival alanında Mansur Ark, Grup Vitamin, Ragga Oktay, DJ Hakan Küfündür sahne alacak.
Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Kapadokya Balon ve Kültür Yolu festivalinin üçüncü günü de dolu dolu programlar ile sizleri bekliyor.

 

Kapadokya Balon ve Kültür Yolu festivali kapsamında programın 3.gününde düzenlenecek olan etkinlikleri sizler için derledik. 

Bugün saat 16.00’da Kapadokya Üniversitesi fabrika yerleşkesinde Coşkun Aral fotoğraf meraklıları ile söyleşi yapacakken fotomaraton ödül töreni düzenlenecek.

Avanos Amfi Tiyatro Açık Hava sahnesinde saat 20.30’da Okay Yemiz ve Oriental Wind sahne alacak.

Paşabağları Vadisinde saat 21.00’de Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası şef Eral İnal öncülüğünde Neşet Ertaş türküleri müzik severler ile buluşacak.

Göreme Festival alanında 90’lar Türkçe pop partisi düzenlenecek. Göreme Festival alanında Mansur Ark, Grup Vitamin, Ragga Oktay, DJ Hakan Küfündür sahne alacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.