MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya Alan Başkanı kim olacak?

TURİZM 10.06.2022 - 10:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kapadokya Alan Başkanı kim olacak?

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Kapadokya Alan Başkanlığı görevine atanacak kişinin kim olacağı kamuoyu tarafından merakla bekleniyor.
  9 Haziran tarihinde yayımlanan Resmi Gazete ile Kapadokya Alan Başkanlığı’na Alan Başkanı Cumhurbaşkanı imzasıyla atanacağının açıklanmasının ardından gözler kimin Kapadokya Alan Başkanı olacağına çevrildi. Resmi Gazete’de yayımlanan kararname sonrasında ise birçok isim Kapadokya Alan Başkanı olabilmek için çalıştıkları öğrenilirken Kapadokya Alan Başkanlığı’na önümüzdeki günlerde atamanın yapılacağı öğrenildi.   Kapadokya Alan Başkanlığı görevine kuruluşundan bugüne kadar ise Nevşehir Valisi bakıyordu.
Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Kapadokya Alan Başkanlığı görevine atanacak kişinin kim olacağı kamuoyu tarafından merakla bekleniyor.

 

9 Haziran tarihinde yayımlanan Resmi Gazete ile Kapadokya Alan Başkanlığı’na Alan Başkanı Cumhurbaşkanı imzasıyla atanacağının açıklanmasının ardından gözler kimin Kapadokya Alan Başkanı olacağına çevrildi. Resmi Gazete’de yayımlanan kararname sonrasında ise birçok isim Kapadokya Alan Başkanı olabilmek için çalıştıkları öğrenilirken Kapadokya Alan Başkanlığı’na önümüzdeki günlerde atamanın yapılacağı öğrenildi.

 

Kapadokya Alan Başkanlığı görevine kuruluşundan bugüne kadar ise Nevşehir Valisi bakıyordu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.