KAPADOKYA ÜNİVERSİTESİ

Kalaba’da Kartlı Sisteme Geçiş Hazırlıkları Sürüyor

BELEDİYELER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.11.2014 - 19:12, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kalaba’da Kartlı Sisteme Geçiş Hazırlıkları Sürüyor

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’in Avanos ilçesine bağlı Kalaba beldesinde de belediye su da kartlı sisteme geçiyor.   Belediye Başkanı Mustafa Köroğlu’nun girişimleri ile ihale sürecinde bulunan çalışma tamamlandığında Nevşehir il genelinde bazı belediyelerin son dönemde uygulamaya başladığı kartlı sistem Kalaba belediyesinde de uygulanacak.   4 bin 800 Nüfuslu belde de içme suyunda kartlı sistemin artık bir zorunluluk haline geldiğini kaydeden Belediye Başkanı Mustafa Köroğlu, ihale sürecinin tamamlanmasının ardından kısa bir süre içerisinde içme suyunda artık vatandaşların kartlı sistemle bu hizmetten yararlanacaklarını dile getirdi.   Bölgede olduğu gibi Kalaba yöresinde de yer altı su kaynaklarının ciddi oranda tabana çekildiğine ve kaliteli içme suyu kaynağı bulmanın ve bu kaynakları halkın hizmetine sunmanın ciddi maliyetler gerektirdiğine dikkat çeken Kalaba Belediye Başkanı Mustafa Köroğlu, bu yeni sistemin hem belediye hem de belde sakinleri açısından daha verimli bir sistem olacağını düşündüklerini ifade etti. 
NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’in Avanos ilçesine bağlı Kalaba beldesinde de belediye su da kartlı sisteme geçiyor.
 
Belediye Başkanı Mustafa Köroğlu’nun girişimleri ile ihale sürecinde bulunan çalışma tamamlandığında Nevşehir il genelinde bazı belediyelerin son dönemde uygulamaya başladığı kartlı sistem Kalaba belediyesinde de uygulanacak.
 
4 bin 800 Nüfuslu belde de içme suyunda kartlı sistemin artık bir zorunluluk haline geldiğini kaydeden Belediye Başkanı Mustafa Köroğlu, ihale sürecinin tamamlanmasının ardından kısa bir süre içerisinde içme suyunda artık vatandaşların kartlı sistemle bu hizmetten yararlanacaklarını dile getirdi.
 
Bölgede olduğu gibi Kalaba yöresinde de yer altı su kaynaklarının ciddi oranda tabana çekildiğine ve kaliteli içme suyu kaynağı bulmanın ve bu kaynakları halkın hizmetine sunmanın ciddi maliyetler gerektirdiğine dikkat çeken Kalaba Belediye Başkanı Mustafa Köroğlu, bu yeni sistemin hem belediye hem de belde sakinleri açısından daha verimli bir sistem olacağını düşündüklerini ifade etti. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.