Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kalaba’da 1 kişi alışveriş yaptığı markette intihar etti

ASAYİŞ 28.01.2024 - 21:40, Güncelleme: 28.01.2024 - 21:40
 

Kalaba’da 1 kişi alışveriş yaptığı markette intihar etti

Nevşehir’in Avanos ilçesine bağlı Kalaba Beldesinde bir markete alışveriş yapmak için giren 34 yaşındaki 1 kişi silahla intihar etti.
  Alınan bilgilere göre, Kalaba beldesinde 34 yaşındaki Samet Karayılan kız arkadaşı tarafından terk edildi. Karayılan akşam saatlerinde kasabada bulunan bir markete alışveriş yapmak için girdiği esnada yanında bulundurduğu silahla intihar etti. Markette bulunan çalışan ve alışveriş yapan vatandaşlar bir anlık şokun ardından jandarma ekiplerine haber verdi. Jandarma market çevresinde geniş güvenlik önlemleri alırken sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerin ardından 34 yaşındaki Samet Karayılan’ın öldüğü tespit edildi. Jandarma olayla ilgili inceleme başlattı.
Nevşehir’in Avanos ilçesine bağlı Kalaba Beldesinde bir markete alışveriş yapmak için giren 34 yaşındaki 1 kişi silahla intihar etti.

 

Alınan bilgilere göre, Kalaba beldesinde 34 yaşındaki Samet Karayılan kız arkadaşı tarafından terk edildi. Karayılan akşam saatlerinde kasabada bulunan bir markete alışveriş yapmak için girdiği esnada yanında bulundurduğu silahla intihar etti. Markette bulunan çalışan ve alışveriş yapan vatandaşlar bir anlık şokun ardından jandarma ekiplerine haber verdi. Jandarma market çevresinde geniş güvenlik önlemleri alırken sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerin ardından 34 yaşındaki Samet Karayılan’ın öldüğü tespit edildi.

Jandarma olayla ilgili inceleme başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.